Красимир Герчев: Хората на Разлог и ГЕРБ са с мен за местния вот!

Красимир Герчев, вляво, също се снима за спомен с премиера.
Доскорошният кмет на община Разлог, който беше отстранен поради техническа грешка – неактуализирано заявление за работа по проект, Кресимир Герчев се кандидатирам за кмет на община Разлог.
„Тръгвам с вяра в по-доброто и човешко управление! Хората на Разлог и ПП ГЕРБ категорично застанаха зад кандидатурата ми за кмет на община Разлог през предстоящите избори. Приемам достойно тази подкрепа и съм много развълнуван, защото заедно преминахме през успешни и трудни години, преодоляхме много кризи, пандемии, човешки проблеми.
Горд съм, че всички вие сте на моя страна и ми вярвате. Горд съм с изграденото в община Разлог по време на моето управление.
Разлог и селата се преобразиха по отношение на инфраструктура, инвестиционна политика, защита на бизнеса, развитие на туризма, грижа за здравето на хората, социална подкрепа, европейски проекти.
Община Разлог се превърна в модерна европейска община и привлича младите, а това е добър знак за всички. Заложеното в програмата и спечелените проекти под мое ръководство се реализират и до днес.
Всички вие, дори и тези, които не се интересувате от политика, сте наясно, че бях отстранен и обвинен в конфликт на интереси, заради управлението на един проект, който преобрази едно разложко училище. Приех решението на българския съд.
През тази година преосмислих живота си – отделих време за семейството си, на внучките ми, на приятелите ми. Не се намесвах в делата на общинската администрация и вече бях начертал за себе си друг път…
Но, вие, хората, които срещах всеки ден, вашите притеснения, вашите добри думи, вашите очаквания и съдбата на община Разлог, ме мотивираха отново да предложа кандидатурата си за кмет. Немалка мотивация за мен беше и поведението на хора, които вредят. Няма да коментирам компроматната война и обявяването ми за враг от „своите“, подписките под натиск, стигнали далече…
Ето защо тръгвам на избори като кандидат за кмет на община Разлог – с надеждата, че ще върна вярата на всички вас в доброто и човешко управление. И нека Бог да е с нас. И с всички, които радеят за община Разлог! – каза в обръщението си Красимир Герчев, кандидат за кмет на община Разлог на ПП ГЕРБВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here