П. Първанов №1 листата на „Левицата“ в Перник, дъщерята на незабравимата Росица Янакиева го следва: Кмет на Перник Ст. Владимиров, той е обединителят!

Коалиция „ЛЕВИЦАТА“ регистрира днес в ОИК- Перник своята листа за общински съветници.На местно ниво коалицията подкрепа кандидатурата за кмет на Станислав Владимиров, а водач на листата за общински съветници е Петър Първанов.
„Ние изповядваме еднакви виждания за развитието на община Перник и това е основната причина да подкрепим кандидатурата на Станислав Владимиров. Още повече, че по време на управлението г-жа на Росица Янакиева ние с Владимиров бяхме колеги, заместник- кметове и сме изповядвали еднакви идеи, еднакви визи за развитие на развитието на Перник и не е морално да не го подкрепя, подчерта Петър Първанов. Според него в листата за общински съветници от коалиция „ЛЕВИЦАТА“ са подбрани хора, които имат иновативни идеи за развитието на общината, като един модерен и притегателен център за инвестиции, за да се превърне Перник в едно по-добро място за живеене. Листата за общински съветници на коалиция „ЛЕВИЦАТА“ се попълва и от кандидати за кметове на населени места в община Перник. Водачът на листата Петър Първанов се надява да направят успешна кампания и коалицията да има голямо присъствие в бъдещия общински съвет.
„В листата с Петър Петров е и дъщерята на незабравимата екс кметица Росица Янакиева. Поздравления за смелостта и дано да има шанса да тръгне по стъпките на сърцатата си майка.“ – бяха първите коментари.
В Перник „ЛЕВИЦАТА“ се регистрира обединена за участие в местните избори, подчерта Мая Манолова. Според нея обединението на левите партии е залогът за успешен резултат. „Не случайно не издигаме свой кандидат, а подкрепяме кандидатурата на Станислав Владимиров, защото това е една стъпка към обединение на всички ляво мислещи хора. Една община, която да е социална, една община, която да е обърната към гражданите и в която продажбата на общинска собственост, концесиите и нагласените обществени поръчки ще бъдат зачеркнати. Начинът за победа е обединение. „ЛЕВИЦАТА“ ще покаже, че в общините може да има почтено, некорумпирано управление под силен граждански контрол, добави още Мая Манолова.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here