Трусове! Бившият депутат от Петрич Г. Динев оглави ГЕРБ- Кресна, съветниците на партия на Б.Б. станаха земеделци!

Георги Динев

Бившият депутат от ГЕРБ Георги Динев става временен общински лидер на структурата на партията в Кресна, той е командирован като водач на партията в града, до втория тур на изборите.

Динев е натоварен с нелеката задача да стегне герберите в града, да участва в реденето на листите и ръководи ГЕРБ Кресна, докато партията излезе от политическия катаклизъм с напускането на 11 кандидати за съветници, начело с кандидата за кмет Тодор Гюрев.

Припомняме, че изненадващо решение на ИК на ГЕРБ да подкрепи настоящия кмет Николай Георгиев, вместо да участва в изборите с номинирания Тодор Гюрев създаде прецедент, за който ви съобщихме. Гюрев и съветници напуснаха и ще участват в изборите за кмет от друга политическа формация.

„В живота на всеки един от нас се налага да взимаме важни и трудни решения ! Дали са правилни или грешни , ще покаже бъдещето ! По-важното е след тези решения ,да можем да погледнем с чиста съвест хората в очите ! Да запазим своите принципи , морал и достойнство !
След взетото решение на ИК на ПП Герб , аз и голяма част от екипа ни, няма как да останем при поставените ни условия и ще продължим по своя път самостоятелно !
Благодаря на г-жа Петя Ставрева ( лидер на ПП “ Обединени земеделци” ) , която безусловно ни предостави възможността да участваме на местните избори с тяхната регистрация !
На предстоящите избори ще участваме със следната листа :
За Кмет на Община Кресна – Тодор Гюрев
За кмет на с. Долна Градешница – Милка Стоева Ристевска
За общински съветници : Тодор Гюрев , Димитър Лазаров , Валентина Таскова , Борис Иванов , Людмила Въчкова , Диана Панталеева , Надежда Георгиева , Евгени Тодоров , Антон Георгиев , Веселин Костадинов
Ще водим позитивна кампания с ясни идеи и приоритети за развитието на община Кресна !“ – обяви Тодор Гюрев.

Нинова отне пълномощното на Мая Божинова, удари от земята Николай Георгиев, Съветниците на ГЕРБ начело с Тодор Гюров изоставиха Бойко Борисов!

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here