Две нови компании с инвестиционно намерение на територията на община Костинброд

Представители на бизнеса се срещнаха с г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – председател на ОбС-Костинброд и зам.-кметовете инж. Габриела Георгиева, инж. Теодора Гогова и г-н Александър Ненов в общинска администрация – Костинброд.
Компаниите имат намерението да инвестират в производствени бази и складови помещения на територията на община Костинброд за над 7 мил.лв.
Те вече са закупили имоти и започват в най-скоро време да строят.
Кметът на община Костинброд подари символичен подарък – книгата на „Д-р Никола Чилов“ – българският индустриалец, създал най-голямото химическо предприятие на Балканите, което изнася своята продукция в САЩ, Англия, Япония, Италия, Германия и др.
✅Община Костинброд продължава насърчаването на малките и средни предприятия на територията на общината и предлага за в бъдеще да бъде полезна и да подпомага развитието им.
✔️Бизнесът играе много важна роля за всяка община и може да има значително влияние върху нейното развитие и благосъстояние.
✔️Бизнесът осигурява работни места за местното население, което подобрява икономическото положение на хората в общината и намалява безработицата.
✔️Приходите, генерирани от бизнесите, могат да се използват за подобряване на образователните и инфраструктурните проекти в общината.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here