По предложение на Гуцанов е подменен кандидатът за кмет на Банско и листата за съветници

Борислав Гуцалов тръгва в битка за лидер на БСП, хвърли мост към кмета Владимир Москов от Гоце Делчев и съветничката Орманлиева
Борислав Гуцалов тръгва в битка за лидер на БСП, хвърли мост към кмета Владимир Москов от Гоце Делчев и съветничката Орманлиева

По предложение на Борислав Гуцанов днес беше подменен кандидатът за кмет на община Банско. Вместо предложеният от местните социалисти Костадин Атанасов, днес Гуцанов и Корнелия Нинова излъчиха друг кандидат – Костадин Юнчов. На въпрос защо се налага тази подмяна, те не отговориха. Може ли да ни кажете това ли е решението на конференцията в Банско? – попита членът на НС Габриела Величкова. Гуцанов отговори, че не това е предложила конференцията. На последващ въпрос кой все пак са издигнали местните социалисти и защо не се гласува тяхната кандидатура, Гуцанов каза, че не знае кой са издигнали местните структури и отказа да обяснява подмяната.

По негово предложение беше пренаредена и листата за съветници на БСП Банско.

В края на август Общинската конференция на БСП Банско проведе свое заседание и за кмет на общината беше единодушно номиниран Костадин Атанасов. По думите на местните социалисти Атанасов е принципен, последователен и перфекционист в изпълнение на задълженията си, той наложи свой начин на комуникация и общуване залагащ на прозрачност и взаимна коректност. Кандидатурата му за кмет на община Банско е сериозна заявка за успех на човек, който е уважаван и ценен и от привърженици и от политически опоненти.

Въпреки това днес Гуцанов, Нинова, Зафиров, Свиленски и др. подмениха вота на местните социалисти и не се съобразиха с тяхното решение.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here