Кметът Илко Стоянов по време на „Спортна панорама“: Да благодарим на всички състезатели, които прославят Благоевград в България и по света

Кметът Илко Стоянов откри тазгодишното издание на „Спортна панорама“ в Благоевград. Той поздрави участниците от всички клубове, които днес представиха своите отличия на площад „Македония“ и им пожела успех.
„Радвам се, че всички заедно сме тук. Ето, че и дъждът не може да ни изплаши. Не може да спре особено спортистите, защото те имат силен дух. Щастлив съм, че продължаваме да надграждаме „Спортна панорама“, а нашите деца постигат успех след успех, печелят медали след медали. Всичко това е огромна гордост за Благоевград. Нека им благодарим, че прославят името на града ни в България и по света“, каза по време на откриването кметът Илко Стоянов.

Той връчи и специални плакети на спортни клубове, които отбелязват юбилейни годишнини.
Отличия получиха ТК „Фолкън”, ГСКСГ “Любчо Солачки”, ПК “ Пирин”, АК “Джордан”, “Пирин спорт 2013”.
За постиженията си в спорта бе награден и Кирил Илиев, златен медалист от Световното първенство по таекуон- до ITF в Астана, Казахстан и спортист №1 на Благоевград за 2021 и 2022 година.
По време на събитието гостите станаха свидетели на демонстрации по спортни танци, художествена и спортна гимнастика, бокс, самбо, джудо и други.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here