Миньори от Бобов дол и Стара Загора нахлуха в МЕ, министъра избяга, бориха се с мутри на вхова: Къде се скри? Оставка! Боклуци! Затривате България под знамето на САЩ!

Миньори от Бобов дол и Стара загора нахлуха в Министерство на енергетиката, бориха се с мутри на вхова, викаха: Оставка! Боклуци! Затривате България под знамето на САЩ!

„Днес се скрили „мишките“ от Министерство на регионалното развитие заедно с зам министърката в една почивна станция и правят обществено обсъждане, без обществото. Скрити с охрана и участие само с покани, ДА ама НЕ!!! Не им се получи поредната измама. Предния напън скришно да лишат 25 000 души от работа, скришно да нанесат 877 милиона лева загуби на региона всяка година.“ – викаха един през друг енергетиците на България в МЕ.
Издигнаха и призиви за всенароден бунт и подкрепа: На 19. 09 сме София, защотоНИЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ!!! НИЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ!!! Синдикалните организации на КНСБ и на КТ “Подкрепа” в комплекса “Марица Изток”, Националната федерация на енергетиците към КНСБ, Федерацията на независимите синдикати на миньорите към КНСБ, СМФ – КТ “Подкрепа” и Федерация “Енергетика” към КТ “Подкрепа”, миньори и енергетици от целия въгледобивен сектор в страната обявяват национален протестен митинг-шествие за запазване на въгледобива и срещу преждевременното затваряне на мощности във въглищния сектор. „Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here