Голяновци празнува на Кръстовден!

На 14 септември, в село Голяновци се проведе традиционният събор в центъра на селото. Кметът на село Голяновци, г-н Симеон Спасов посрещна кмета на община Костинброд, г-н Трайко Младенов, д-р Атанас Тенев-председател на Общински съвет-Костинброд, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд, Общински съветници г-жа Даниела Станкова и г-н Иван Иванов.
Г-н Трайко Младенов и г-н Симеон Спасов поздравиха жителите и гостите на събора в селото и изтъкнаха, колко много се направи в Голяновци през последните няколко години, от смяната на водопровода, през обновяване на кметството, нов пенсионерски клуб и още много инициативи, водещи до подобряване живота на всички живеещи в Голяновци.
Г-н Трайко Младенов заяви: “Село Голяновци има изключителен кмет и жители. Това е най-задружното село в общината. Доказва го и днешния пълен площад и усмивките на хората.
Направихме много в селото! Остава ни един ангажимент след водопровода, а то е цялостно асфалтиране на всички улици в селото! Проектът е готов и ще се борим за неговото реализиране!”
Специален поздрав от китка народни танци за присъстващите направиха децата от ТС ”Хоп-троп” при читалище “Елин Пелин-1930”, с. Голяновци и специални гости от Формация “Тъпан бие, гайда свири”, а за доброто настроение на всички се погрижи оркестър „Трафик“.
Честит празник на село Голяновци!Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here