Кметът на Ихтиман К. Илиев: Наша съгражданка решила явно, че книгите поставени в къщиките за книги на централния площад и пречат, ги вадеше и късаше!

15 ти Септември е! Започва нова учебна години за учениците и учителите, започва с надеждата учениците да придобият нови знания и да станат по-добри хора!

С тези думи започва постът на кмета на община Ихтиман Калоян Илиев, който обаче се натъква на нещо грозно и пошло!

„За жалост, отивайки към двора на СУ” Христо Ботев” за тържественото откриване на новата учебна година, се натъкнахме на една не толкова образована наша съгражданка, виден опозиционер на всяко добро и хубаво нещо направено от общинското ръководство съдейки от обидните и гневни коментари които пише в социалните мрежи. Та тази наша съгражданка решила явно, че книгите поставени в къщиките за книги на централния площад и пречат, най-вероятно защото не е прочела книга през целия си съзнателен живот, ги вадеше и късаше! Може би ако никой не я беше видял това щеше да се появи в едни групи по фейсбука като страшна новина как общината се грижи за културата! Обидна и олигофренска постъпка точно в деня посветен на образованието! Заради такива индивиди трябва да даваме всичко от себе си, напук на тях, и още днес ще бъдат купени нови книги и поставени в къщичките!!!“, пише кметът Илиев.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here