Пълен резил! Запис на червения кмет на Кресна Н. Георгиев стана хит в мрежата, ГЕРБ го издига за кмет, той ругае Борисов: Безродници, пари дават само, ако им се подчиняваш!

ГЕРБ ще подкрепи независимия кандидат за кмет Николай Георгиев, такова е решението на Изпълнителната комисия на партията взето вчера, издаха от върховете на партията. Решението шокира и скандализира местната структура на ГЕРБ, която на свое събрание през юли номинира единодушно лидера си, младият и напорист политик Тодор Гюрев. Наши читатели ни пратиха видеозапис от Конгрес на БСП, на който червеният кмет държи реч с отвратителен патос и пюе от главата до петите Бойко Борисов и ГЕРБ като си служи с ругателни епитети като „безродници“, които унижават и добавя, как министър – председателят еднолично разпределял милиярдите левове в бюджета и жи давал само на послешни. Съпартииците му от БСП тягосно се прозяват, други си говорат по- междуси и никой, освен Корнелия Нинова, която Георгиев държи на снимка на бюрото си, не го слуша.

„Вместо да бъде изправен пред съда Николай Георгиев, вместо да се задейства прокуратурата за безброй нередности в Кресна, ГЕРБ го издига да депутат! Това означава само едно, че лидерът на партията Бойко Борисов няма и грам самоуважение. “ – пишат наши читатели, който ни изпратиха записа и са категорични, че няма да се доверят на ГЕРБ в Кресна никога. Чуйте целия запис:
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Знае ли този клоун кой е потушил Кресненско-Разложкото възтание? Знае ли, че майор Калмиков убива главния войвода на възтанието Стоян войвода, и така на практика спира всякакви възтанически действия в района на Кресна? Кой е изпратил майор Калмиков в щаба на възтанието в с. Кресна? Защо е бил изпратен там?
    Хайде, време е да започне да се говори за тези неща.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here