Събралият 5% през 2015 г. Ат. Янев пак кандидат- кмет в Дупница, попската дъщеря М. Паликарска движи с „Граждани за общината“

Атанас Янев, Снимка:4ВЛАСТ

Бившият кмет на Дупница Атанас Янев се записа за участие в предстоящите избори. Той ще се бори за кметския пост от позицията на независим, подкрепен от Инициативен комитет. Начело на сдружението е Румяна Санданска, участват също Михаил Скрински и Веселка Попова. Янев беше кмет на Дупница от 2008 до 2011 г. Кандидатира се отново на изборите през 2015 г с коалиция „Дупница“, но записа доста слаб резултат. Екскметът събра тогава едва 966 гласа или 5,04%.
Документи за участие във вота в ОИК са внесли и от Инициативния комитет, издигащ независимия кандидат за кмет на Дупница Методи Захаринов. Като независим кандидат за кмет на Бистрица се е записал настоящият управник на селото Кирил Огненски. Начело на инициативния комитет, издигнал кандидатурата му, е Явор Тодоров. С инициативен комитет зад гърба е и настоящият кмет на Самораново Райко Цветков.

Дъщерята на архиерейският наместник отец Георги Паликарски Марина пък е регистрирала за вота коалиция „Граждани за общината“, които ще издигат кметове за селата Бистрица, Джерман, Яхиново, Крайници и Червен брег. Гражданите са се записали и за изборите за съветници и общински кмет. В ОИК вече са документите и на „Партия на зелените“ и СДС.
Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. Докара Общината до 20 милиона задължениния през кметуването си ,сега не знам на какво разчита .
    Фирмите също са му във фалит и явно е спициалист в тази посока.

  2. Шивачът Чимев също докара до над 20 милиона задължения през кметуването си явно и той е специалист като Янев, а?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here