С нова заплата от близо 3900 лв. изпращат кмета на Кресна Н. Георгиев, ще драпа за нов мандат с ГЕРБ под ръка

С нова заплата на финала на мандата се сдоби кметът на Кресна Николай Георгиев. На сесия днес съветниците одобриха възнаграждението му да стане близо 3900 лв. Градчето се тресе от скандал, след като стана ясно, че ГЕРБ възнамерява да подкрепи кандидатурата на Георгиев, който обяви, че ще се явява на изборите като независим кандидат.
Местните гербери са в шок, тъй като на събрание те издигнаха кандидатурата на Тодор Гюров, който дори започнал работа по предизборната кампания. Част от членовете на местната структура заявяват, че не желаят да подкрепят настоящия кмет, но са объркани, тъй като са верни на партията си. Официално писмо от централата не е получен и питаят надежда, че това са само слухове. Иначе болшинството от съветниците днес подкрепиха и предложението за повишаване на заплата на кмета Николай Георгиев, който днес обаче не е присъствал на сесията. Стана ясно, че той бил болен и даже в болница.

Запис на червения кмет от конгрес на БСП е хит в мрежата. В него Георгиев пугае с отвратителен патос по Бойко Борисов и ГЕРБ, нарича ги безродници, който дават пари само, ако им се наведеш, подчиняваш, сам борис разпределял милиарди левове за любимци…Чуйте го, а днес ГЕРБ го издигат за кмет:
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here