Скандален обрат в Кресна! ИК на ПП ГЕРБ реши: Подкрепят независимия кандидат за кмет Николай Георгиев, номинираният партиен кандидат Т. Гюрев- отпада!

ГЕРБ ще подкрепи независимия кандидат за кмет Николай Георгиев, такова е решението на Изпълнителната комисия на партията взето вчера, това пише Struma. com от свои източници по върховете на партията. Решението шокира и скандализира местната структура на ГЕРБ, която на свое събрание през юли номинира единодушно лидера си, младият и напорист политик Тодор Гюрев.

Сведено до знанието на местните гербери, решението на комисията буквално ги попари, тъй като вече бяха започнали същинската работа по подготовка на изборния процес. На събранието си герберите избраха и листата   с кандидат-съветници и демонстираха стройна организация, месеци преди старта на кампанията.

Дни преди началото и обаче, комисията ги изненада. Какво ще се случва оттук нататък е неясно, но е факт, че решението обърка политическата ситуация в Кресна. Така, тук основният претендент за кметския пост остава независимият кандидат Николай Георгиев, който бе кмет издигнат от БСП, но напусна демонстративно партията, неодобрявайки политиката на лидера и Корнелия Нинова. Как герберите ще реагират и ще работят ли по новому ще разберем. На Гюрев, който вече работи като кандидат за кмет е предложено да оглави листата за съветници. Как  се е отразила смяната в последния момент на структурата на ПП ГЕРБ ?!
Петя Колева
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here