Бившият зам.- областен на Кюстендил Райчо Цветин на 54 г.: Прекарах един щастлив рожден ден създаден от хората в моя живот!

Райчо Цетин със съпругата си Емилия и дъщеря си Мила
Бившият заместник областен управител на Кюстендил и съпруг на зам.- кмета на Благоевград Емилия Халилова – Райчо Цветин, отпразнува 54-ия си рожден ден сред приятели и семейството си.
„Прекарах един щастлив рожден ден създаден от хората в моя живот! Сутринта съпругата ми Еми ме събуди с целувка, а дъщерята Мила с музиката на „Кис“, в цялото жилище имаше цветни балони, а в хола надпис „Честит рожден ден“!“, сподели щастливият рожденик.
Той се похвали, че е получил съобщение с поздрав от далечна Аляска, където синът му Калин е на студентска бригада!
„Посетих болната ми майка в родния ни дом за да й благодаря за всичко, което е правила за мен! Колегите в РЗОК целия ден се изреждаха за да ме поздравяват, а аз от своя страна ги почерпих както следва. Получих хиляди добри пожелания на живо, по телефона и интернет. Празничния ден приключи в малка компания на приятели и роднини, които ми подариха весело настроение и практични подаръци. По стара българска традиция ги почерпих с български ястия и напитки, а те ми се отблагодариха с букет от музикални и вокални стилове!“, казва за празника си Цветин и добави, че
в интернет например, са му изпратили поздрав от Хърватска или Украйна, а го харесват в Израел …. а един от най-интересните поздрави текстови и музикален беше от певицата Цветелина.
Поздрава беше специално и само за мен, но бе харесан от Славчо Атанасов, бившия кмет на Пловдив!



Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here