Бившият областен на Перник К. Стоев набутал майка си в държавна фирма, баща си в общината в Радомир, сестра му шари по общински обекти със своя фирма!

Читателите ни пишат:

„На фона на трагедията, смъртта и разорението в Царево, в Радомир пируваха. Кметът Пл. Алексиев игра хоро, за него се залови бащата на бившия областен управител Кирил Стоев- Георги Стоев- шеф на отдел „строителство и инвестиции, обществени поръчки“, жена му- назначена в „Напоителни системи“ и жена му. Пловдив, Бургас, Стара Загора и още десетки градове отмениха тържествата,а кмета на Радомир игра хоро.Този срам за местната управа и кмета Алексиев дойде на Ден на Съединението 6-ти септември. В старанието си да се докарат на избирателите гербаджиите похарчиха огромни средства за тържество, което събра едва 60-70 души. Хората просто бойкотираха наглата предизборна изява платена от бюджета.“ – пише ни Тодор Милушев.

,,Друга година минат набързо и оставят цветя на паметника и с това си измият ръцете, но нали идат избори се престараха със сцена,заря,военни и голям празничен концерт“-  коментира Станислав К. от Радомир. В. Петров пък ни писа, че кмета и три пъти провалилият се мераклия за неговият пост Георги Стоев чак се прегръщали и демонстрирали особена близост и радост, скачахли и на хорото. Припомняме, че синът на Жоро Стоев, Кирил Стоев също е вечен кандидат. На местните избори преди четири и преди осем години той работеше за да спечели сегашния кмет, но после реши да се пробва сам. Смени няколко партии, но радомирци не пожелаха да изпратят Стоев- младши нито в Общината, нито в Народното събрание, а сега той си е повярвал,  че може да бъде кмет. Все повече прозира идеята на ,,сглобката“ между ПП и Герб в Радомир. Двете политически сили на практика са едно и също. Амбицията на Стоев младши стигнала до там, че той захвърлил цветята и венците поднесени от политическите му опоненти за да постави своите на паметника. Пиарката на Стоев направи и невъзможното за да прикрие, че Стоев няма симпатизанти и само жена му е до него в честванията, но дори под този ъгъл се вижда на снимката изхвърленият венец и безпомощната самота на радомирският просто Киро.
Читатели напомнят, че майката на Кирчо, кандидат на ПП е член но ОИК поставена от Герб и работи в Напоителни системи, назначена там на поста на мъжа си, който сега е дясна ръка на Алексиев. Да не мислите,че това е всичко? Сестрата на Стоев има фирма и ,,оправя“ спорни имоти. За нея се знае,че под бащиното крило в общината няма затворени врати.Стига клиента щедро да плати.Остава за видим кой ще управлява Радомир?Алексиев за четвърти път или някой от Клана Стоеви,но то реално е едно и също…
Съобщение със снимка
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here