Пълен парк „Македония“! Цеца Величкович и Ивана с грандиозен концерт в Благоевград. Хиляди пяха с двете звезди

Хиляди фенове посрещнаха кралицата на Балканите Цеца Величкович и певицата на народа Ивана в парк „Македония“ в Благоевград.
Очаквано двете звезди подариха една незабравима вечер на своите почитатели.
Още в 18.00 часа в събота зеленото пространство в парк „Македония“ започна да се изпълва с най-нетърпеливите фенове на балканската музика, дошли да се докоснат до любимите си изпълнители.

Два часа по-късно, за когато беше обявен и началният час на концерта, всички бяха заели местата си.
Начало на звездната вечер постави любимката на народа Ивана, която изпълни най-големите си хитове.
Заклетите фенове пяха заедно с нея вечните хитове на родния фолк, сред които „Аз съм с теб“, „Ние сме номер 1“, „Последна чаша“ и много други от неповторимия репертоар на изпълнителката.

„Благодаря сърдечно на Община Благоевград и лично на кмета Илко Стоянов. Повярвайте ми, не за първи път съм на голяма сцена, но на такова събитие, от такъв мащаб, не съм пяла поне от 15 години – тогава, когато правихме големите турнета на „Пайнер“ по стадионите. Толкова много публика, такъв перфектен звук – чувствам се наистина много специална“, заяви по време на концерта в парк „Македония“ Ивана.
След нея на сцената се качи Цеца Величкович, която още с появата си остави публиката без дъх. Феновете на сръбската икона, които бяха дошли да чуят на живо своята любимка танцуваха на хитовете, превърнали се в класика.

“Цеца обичаме те!, Велика певица”, бяха само малка част от възгласите на публиката.
Цеца сътвори едно наистина грандиозно шоу, шоу, което почитателите ѝ в Югозападна България очакваха месеци наред. Тя пя повече от час и половина, изпълнявайки най-големите си хитове, сред които Kukavica, Dragane moj, Lepotan и др.

Организаторите на South West Festival обещават още една незабравима и емоционална вечер с обичаната Деси Добрева и с гръцката поп икона Деспина Ванди, която идва с 14 от най-добрите бузукари на Гърция във втория фестивален ден. Очакваме ви и тази вечер от 20.00 часа в парк „Македония“!Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here