Е. Кузманова и Иван Раков с номинации за листата на ГЕРБ Дупница

Емилия Кузманова и Иван Раков, които в момента са съветници в Дупница от групата на председателя на ОбС Костадин Костадинов, получиха номинации за листата на ГЕРБ. Това се случи на номинационното събрание на герберите, което тече в момента.

К. Костадинов, Г. Георгиев, И. Раков, зад тях В. Коларов и Е. Кузманова.

Припомняме, че на местните избори през 2019 година Кузманова и Раков заедно с Костадинов, Венелин Коларов и Георги Георгиев представляваха сините в местния парламент. През 2022 г. настъпи разрив със структурата на СДС и беше съобщено, че всички са изключени от партията. В момента Костадинов обяви, че неговата група вече е ОДБ- Обединен демократичен блок. На вчерашното заседание на ОбС направи впечатление, че Иван Раков отсъстваше, а Емилия Кузманова напусна залата при гласуването на решаващата точка за продажбата на имот, оценен за 1 млн.лв. От няколко месеца пък лидерът Костадинов е контра на общинското ръководство и на сесиите се завързват обширни дебати.
А иначе от редиците на ГЕРБ номинации получиха Ивайло Константинов, Йордан Йорданов, Емил Гущеров, Асен Пилев, Георги Наумов, Димитър Крекманов, Тодор Петков, д-р Красимир Панчев, Александър Паризов, Иван Шатровски, Милен Попов, Виолета Инкьова, Васил Тонев и др. За водач на листата беше предложен Методи Чимев, който беше единственото предложение и за кандидат- кмет от всички дали номинации.
Вижте видеоканала ни:


3 COMMENTS

  1. Аве направихте Гущеро(бариераджията) общ.съветник,направихте Гошко портиерчето(на Бравото и Фейсис)общ.съветник….Направете и Васко кметското шофьорче общ.съветник….все такива комплексирани типове ги подбирате….

  2. Да не забравяме и Дани Бореца дето налита на малолетни момичета!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here