Ченгето от Благоевград Андон Доклев оглави „Магистрална полиция“ в Дупница

Благоевградският полицейски инспектор Антон Доклев стана началник група “Контрол на движението по главни пътища и АМ”. Той се премести на работа в ОД на МВР – Кюстендил в края на март. 49-годишният инспектор е назначен в служба „Контрол на общоопасните средства“. Това е поредната кадрова промяна за него през последните 9 месеца. През юни миналата година той бе свален от шефското място на отдел „Охранителна полиция“ в ОД на МВР – Благоевград, след като начело на дирекцията застана комисар Георги Кандев.

На практика Антон Доклев изкара 2 години на шефското място, което зае през 2019 г. след напускането на Георги Кьосев. С идването си новият полицейски директор комисар Георги Кандев освободи и началника на отдел „Криминална полиция“ Димитър Кръстев. Двамата полицейски шефове бяха понижени, като Доклев бе изпратен като разследващ полицай в Банско, а Кръстев в Петрич. Три месеца след това Кръстев се премести като разузнавач в едно от софийските полицейски управления. Доклев издържа на новата служба в Банско половин година повече, но и той е предприел действия за преместване на друго място, което е вече е факт

 

Припомняме, че преди година началникът на Отдела за борба с организираната престъпност /БОП/ в РУ на МВР – Дупница Борислав Таксов напусна по собствено желание.

Със заповед на директора на РУ на МВР – Дупница Васил Йоцов бе назначен началникът на „Магистрална полиция“ в Дупница Ивайло Джаджаров, но той отстъпи мястото на Андон Доклев и пое Борбата с организираната престъпност, т.е мястото на напусналия Борислав Тасков. Джаджаров е брат на ръководителя на група „Тежки криминални престъпления“ в Дупница Михаил Джаджаров. След напускането на Тасков колегата му Иван Димитров бе преместен на работа в полицейския участък в Сапарева баня на едно от двете свободни места.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here