Д. Александров: Разчистват се сметки, но не аз съм целта, няма да се откажа от имунитета си

„Оповестеното не е истина и аз ще го докажа. Няма да се откажа от имунитета си, докато не се осъществи съдебната реформа.“ Това коментира в официална позиция депутатът ГЕРБ-СДС Даниел Александров след съобщението, че прокуратурата е внесла искане за снемане на имунитета му във връзка с блудство с малолетно лице. Александров определя това като атака, чиято крайна цел не е той, като в случая се използва разводът му.
„В дъното на обвиненията срещу мен стои разводът ми, който се използва от
прокуратурата по най-гадния за разчистване на сметки начин.
Процесът по развода ми вече върви и се надявам да завърши по най-добрия начин за мен и съпругата ми, която уважавам като личност и майка на детето ни.
Моля медиите да уважат личното ни пространство и да не замесват името на съпругата ми и детето ни в тази грозна скалъпена история, чиято цел не сме ние. С думата и достойнството си заявявам, че нищо от оповестеното не е истина и ще го докажа. На този етап ще се придържам към взетото по-рано от ИК на ГЕРБ решение, че докато съществува риск за работата ни по осъществяване на съдебната реформа, няма да се откажа от имунитета си на народен представител.“, съобщи Александров. Както съобщихме, по- рано днес от от Софийска градска прокуратура обявиха, че са предложили на главния прокурор да внесе мотивирано искане до Народното събрание за даване на разрешение за привличане към наказателна отговорност на Д. А., депутат в 49 Народно събрание. Искането е във връзка с образувано на 31.05.2023 г. досъдебно производство блудствени действия спрямо лице, ненавършило 14 години, което се случило на 7 май в село Бистрица.Вижте видеоканала ни:


4 COMMENTS

  1. Дани, Дани в затвора ще ти дадат цигански ятагани! Кажи как се нашмърка с мешилка и се напи и й го даде на малката към устата ти си един боклук и нищо повече знаеме те цела Дупница как пияния ти баща биеше майка ти пред тебе и ти същия помияр стана

  2. Отвратителен помияр ако беше дъщеря ми щях да го застрелям без да ми мигна окото!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here