Нов обрат, след като Ванко 1 отрече: Джизъса наистина любил щерката на рапъра

Бившата жена на Благой Георгиев – Полина, се оказа права. Преди дни велинградската красавица обяви, че Джизъса бързо ще хлътне лудо по друга мацка.

Джизъса бързо заобича друга 2 месеца след като се раздели с Полина
Джизъса бързо заобича друга 2 месеца след като се раздели с Полина

Е, Полина си познава стоката. Защото пред Гала бившият национал разкри, че обича дъщерята на Ванко 1 – Ивана.

„Да, влюбен съм – довери пред водещата Джизъса. – Обичам Ивана, дъщерята на моя приятел Ванко 1. Тя е специален, уникален човек. Поучих се от грешките си в миналото и вярвам, че с Ивана всичко ще бъде прекрасно.“

Ивана е една от най-яките мацки в България
Ивана е една от най-яките мацки в България

 

 

Слухът за връзката им тръгна още преди близо месец. Тогава рапърът категорично отрече пред „България Днес“ Благой да има авантюра с наследничката му.

„Аз не знам за подобно нещо“, отсече тогава Ванко 1.

Ивана между другото е почти копие на Поли. Въпреки че е още по-млада от бившата жена на Благой, щерката на Ванко 1 също е яко тунингована. Наследничката на рапъра има силиконови цици, корекции по лицето и най-вече устните.

Обясненията в любов на Благой обаче хвърлиха доста съмнения. Георгиев, който спечели „Сървайвър“, се скъса да дава интервюта за телевизията, излъчваща формата – Би Ти Ви. И Натали Трифонова, и Петя Дикова, че дори и Николаос Цитиридис питаха най-важната новина, която интересува цяла България. А именно – има ли си жена. Отговорът все бе един и същ – твърдо „не“.

Ванко 1 и Благой са добри приятели
Ванко 1 и Благой са добри приятели

Изведнъж обаче Благой се появи в конкурентната медия и започна като дете да обяснява чувствата си към 21-годишната красавица.

„Аз наистина няма какво да крия, обичам Ивана, но знаете за моето минало какво се пише и говори постоянно“, каза още Благой.

Според мнозина думите му са блъф, тъй като бившата му изгора Полина наскоро на шега призна, че си има нов мъж. Още повече, че едва ли Ванко 1 би искал да има репутация на човек, който не казва истината и твърдо застана тогава зад думите си.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here