Традиционен водосвет и курбан за здраве за екипа на „ВиК” ЕООД – Благоевград

За поредна година на днешния празник Свети Дух се направи празничен водосвет и се даде курбан за здраве на екипа на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here