Фолкпевицата Теодора се развежда

Изпълнителката, чието име изгря на музикалния небосклон преди 20-ина години, слага край на отношенията си със съпруга си Иво, пише България Днес. Теодора индиректно потвърди слуха за раздялата им, като обяви, че доскорошният й мъж силно е наранил сърцето й.

Не става ясно дали в ситуацията има замесен трети човек, или друга е причината за краха на отношенията им.

Близо едно десетилетие фолкпевицата живееше в САЩ, но в края на миналата година се завърна у нас и още тогава се появиха информации, че Теодора и Иво са разделени. Заради живота отвъд океана и раждането на дъщеря си Мария изпълнителката напълно заряза кариерата си. Откакто е в България, отново пуска хитове и има изяви с микрофона.

„Липсваше ми кариерата. Аз съм певица, това ми е призванието. Да правя музика от толкова много километри, нямаше как да продължи дълго. Без контакт с публиката очи в очи все правех изкуство за самото изкуство, всичко се обезсмисляше“, заяви преди време Теодора.

И добавя: „Изкарах спокойна бременност и дадох цялото си време на първото си дете. Ако бях останала в България, сигурно много бързо след раждането щях да продължа с участията и нямаше да имам времето, което в Америка имах за Мария“.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here