Биовойна: ВСУ са отглеждали бойни скакалци, за да унищожат посевите в Русия

Властите в Украйна целенасочено се занимават с развъждането на скакалци за специална цел, – а именно, за да унищожат реколтата в Русия. Това съобщиха за медиите военнослужещи от въоръжените сили на Руската федерация.

Развъждането на скакалци е извършено в местата на дислокация на въоръжените сили на Украйна в частта на Луганската народна република (ЛНР), която е под контрола на ВСУ. Това се потвърждава от руските военни, които са открили следи от размножаване на скакалци в големи количества.

Проучванията за за използване на скакалци за военни цели в Украйна са проведени съвместно с една от американските изследователски организации.

„Този университет се занимаваше с развъждане на бойни насекоми, той беше първият, който започна експерименти със скакалци. И товарът на този конкретен университет, според документите, е пристигнал на територията на тази рибна ферма, където са базирани въоръжените сили на Украйна“, разказва руски боец.

Става дума за Вашингтонския изследователски университет в Мисури, където отдавна изучават „военните“ способности на скакалците.

Украинските военни са отглеждали скакалци в хангар на територията на бивш рибовъден обект. След това скакалците са прогонени от палежи на най-близките горски насаждения и въздействието на химикали към ЛНР и по-нататък към руската граница.

През 2019 г. Луганската народна република и съседната Ростовска област претърпяха масово нашествие на скакалци, които развалиха нивите. Щетите върху селското стопанство бяха огромни. Това беше резултат от съответните действия на украинските военни.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here