Алекс Богданска стана жертва на извратеняк, който я кара да…

Инфлуенсърката Александра Богданска никога няма да остане жадна и гладна. Външният й вид й позволява да получава нестандартни предложения, които биха закрепили стабилно бюджета й. 

Заради външния си вид тя е имала доста неприлични предложения в социалните мрежи и разкри едно от най-фрапантните, отправено от неин ухажор.

Ухажор напирал за снимка на краката на моделката Александра Богданска, предлагал й 1000 лева за фотоса. Тя самата разказа за мъж, който доста напористо я кара да си снима освен краката, но и мръсните й чорапи, а в замяна й предлагал крупна сума пари.

Богданска разказа и за различни фетишисти, на които не само тя е попадала, а и момичета от нейния ранг. От думите й става ясно, че мъже плащали на жени, за да им изпращат мръсното си бельо.

На въпроса дали все пак е задоволила фетиша на ухажора си, тя заяви: „Обмислям го още“. Моделката получава редовно и голи снимки, „без лица, директно, ей така изпращат нещо“, казва тя в Clash Cast.

Тя сподели още, че една от големите суми пари, които е отказвала в работата си е над 40 000 лв. за рекламна кампания. По думите й се наложило да откаже, заради договор с друга фирма.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here