Мутресите също ги гърмят, понякога и ги убиват

Сравнително рядко, но се случва.  Мутреси отнасят куршуми предназначени за техните мъже.

 

Само преди дни подобно безскрупулно убийство разтърси както Южна Африка така е България. Ексвисаджията Красимир Каменов- Къро бе ликвидиран в дома си в квартал Констанция в Кейптаун, Република Южна Африка. Миналия четвъртък наемници нахлуват в къщата на Къро. По неофициална информация са облечени в униформи на ДЕА – американското звено за борба с наркотиците. Връзват Къро, съпругата му Гергана, охранителя му Деян Генов и дегледачката им и ги правят на решето с по един контролен изстрел в главата. Разследващите тепърва ще нищят мотивите и ще търсят поръчителите. Това е последното покушение при което убита жена на набелязания мафиот, но със сигурност не е първото

 

През 2018 година показно ликвидират мастит шеф на казина и равняват 22-годишната му изгора.

 

Убитият е бизнесменът Коста Николов-Миджурина, който е собственик на близо 15 игрални зали на територията на Слънчев 6ряг, Несебър, Бургас и няколко в Нова Загора. 54-годишният мъж е застрелян в луксозен автомобил, а 22-годишната му приятелка Симона е ранена. Нападателите откриват огън от движещ се автомобил по возилото на Миджурина. След канонадата от изстрели маститият бизнесмен издъхва на място. Младата жена е с огнестрелна рана в лявото слепоочие и е откарана в критично състояние в болницата в Бургас. На мястото на покушението са намерени множество гилзи от огнестрелно оръжие, а нападателите така и не са открити. Младата жена оцелява, но следите й се загубват.

 

През 2009 г. прострелват съпругата и 11 -годишния син на Ивайло Паунов-Джованито,

когото го свързват с 6анда за автокражби в Испания. Това се случва през декември във вилната зона „Свети Никола” край Варна. Тогава очевидци съобщават, че пред дома им има простреляни и кървящи хора. Двама нападатели с тъмни дрехи открили огън в движение по колата на жертвите, след което дали газ и се омели. Според полицаите покушението е срещу самия Джованито, но на мушката на килърите попадат жена му и детето му, тъй като в този даден момент те използвали неговата кола. Жената и момчето са откарани незабавно в МБАЛ „Св. Анна“, където лекарите успяват да ги спасят. Майката има огнестрелни рани в бедрото и лопатката, 11-годишният й син също е ранен в бедрото и седалището. Джованито е осъждан през 2003 година в Кралство Испания. На следващата година по негово искане Варненският районен съд сменя фамилията му от Иванов на Паунов. Бандитът е известен и с това, че на два пъти сменя имената си. Заради това той е наричан Джованито Стоте имена. Няколко години преди опита за покушение срещу Джованито има и друг, при който отново има ранена жена – негова половиика по онова време. В началото на 2005 г. килър го прострелва в собственото му заведение „Сохо“ в центъра на града. Заедно с него е ранена и бившата манекенка – Мис Варна за 2003 г. Михаела Мирчева. След като бе изписан от болница, Джoванито изчезна, но се върна след една година.

 

През 2001 г. смятаният за наркобос номер 3 в страната Леонид Фoтев, по прякор Льонята Джуджето, и жена му Албена Станкова са убити брутално в столицата в нощта на 16 срещу 17 септември. Манекенката Албена и Льоната са открити в локви кръв и с прерязани гърла в дома им в софийския квартал „Красна поляна“. Тогава мутресата Албена е едва на 26 години. Според полицаи наркодилърът се нанася в неугледната панелка в  началото на 2001 г., за да отглежда на спокойствие 6ебето си, което Льоната оставя полусирак едва на шест месеца. Льоната винаги се придвижва с няколко лични охранители. Но този път килърите се внедряват в обкръжението на Льоната и го ликвидират заедно с жена му, докато са им на гости. Хората на Джуджето, сред които са убитият пo-късно Антон Милтенов-Клюна и Димитър Вучев-Демби, отмъщават на душманите на главатаря си. Като в мафиотска кримка двамата настигат убийците Петър Петров-Кюстендилеца и Христо Стефанов. Между четиримата започва престрелка, но килърите успяват да избягат. По-късно полицията потвърждава, че именно Кюстендилеца е резнал гърлата на Джуджето и на Албена. Льонята Джуджето е сочен за наркобос номер 3 в страната към този момент. Регистриран е многократно за най-различни престъпления и има няколко присъди зад гърба си – за грабеж, за кражби и за изнасилване. Категорично е установено, че се занимава с търговия на дрога. Наричат го балансьор между ВИС и СИК в София. След неговото ликвидиране между двете групировки започва война. Според полицейски източници 40-годишният вече ликвидиран ъндърграунд герой е в тройката на най-мощните разпространители на наркотици на национално ниво. Той е обект на полицията и правосъдието още от зората на демокрацията, но въпреки многобройните му присъди престъпната му дейност никога не е спирала. Гравитира около групировка- та ВИС, но няма общи фирми с нейни представители.

 

През 2003 г. кумецът на Васил Илиев Косьо Самоковеца е убит показно с куршум в главата на амстердамския площад „Дам“. Екзекуцията е пред магазин за бижута, от който Самоковеца таман излиза с любимата си Цеци Красимирoва. Куршумът излиза от главата на висаджията и се забива в слепоочието на красавицата. Цеци изпада в кома и е с опасност за живота известно време, но преодолява трапа и оцелява. След всичките тези години, когато е в Амстердам, винаги отива на площад „Дам“, където е ликвидиран любимият й.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here