Официално! Рилски и Людмил Хаджисотиров се разделят

След изиграването на последния мач от серията за бронзовите медали стана ясно, че след дългогодишно сътрудничество пътищата на Рилски спортист и Людмил Хаджисотиров- Удо се разделят.

Специалистът дойде в Рилски спортист през лятото на 2012-а година като помощник на старши- треньора Росен Барчовски.

В периода от 2012 до 2016 година двамата постигат доста успехи, като безспорно най-големият тогава е спечелването на Купата на България.

Преди това, с този треньорски екип начело, клубът играе финал в Балканската лига, печели едно трето място в същия турнир, както и две трети места в първенството на България и три трети за Купата на страната.

През 2016 година Людмил Хаджисотиров заменя Росен Барчовски на поста старши- треньор в Рилски спортист.

За всичките години с Людмил Хаджисотиров начело, клубът спечели три Купи на България, две Суперкупи, игра два финала в шампионата и завоюва три пъти бронзовите медали в първенството.

Отделно отборът завърши един път трети в Балканската лига, игра няколко поредни сезона в турнира ФИБА Европа къп, като един път успя да премине и груповата фаза в надпреварата.

Ръководството на БК „Рилски спортист“ благодари на Людмил Хаджисотиров за добрата съвместна работа през всичките тези години и му пожелава успех в бъдещите начинания.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here