Актриса- финансист е новият сътрудник на софийския депутат от Дупница Д. Александров  

На втори нещатен сътрудник, който да му помага в работата в Народното събрание, залага дупничанинът Даниел Александров. Както описахме, преди около две седмица Александров, който влезе в парламента като депутат от София, гласува доверие на студента по право Румен Александров да го съветва по въпроси от сферата на спортните политики. Сега дуото допълва Станислава Коцева. Тя ще бъде технически сътрудник на Даниел Александров.

Младата дама е представена като специалист в областта на културния мениджмънт. Тя е била част от листата на ГЕРБ-СДС в 24 МИР, но едва под №15. Във визитката си е посочила, че е завършила актьорско майсторство, а в момента учи второ висше- финанси. Информира, че е бивш директор на единствените в България фестивали за студентско и независимо кино. Припомняме, че преди да стане депутат, самият Даниел Александров влизаше в ролята на нещатен сътрудник на водача на листата за област Кюстендил Христо Терзийски. Сега Терзийски ангажира с тази роля съветника от Дупница Георги Наумов, който е близък приятел на Даниел Александров.

Даниел Александров и Георги Наумов създадоха преди около 3 години сдружението „Дупница спорт“. Любопитното е, че двамата са родени на една дата.
Вижте видеоканала ни:


8 COMMENTS

  1. Актриса-финансист ми звучи малко като борец-полиглот. Несъвместимо някак си 🙂

  2. Какъв юрист бее …. студент хахаа стига моля те Данчо и по спортни политики , той не изучава Спортното право първо , нито пък е минал
    още основните предмети хаха

  3. Дани Бореца с правоъгълната глава си взел и креватен сътрудник, браво! Жена му и малката му дъщеричка сигурн се гордеят с него и сътрудничката му.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here