Доживотна присъда на убиеца на Румен от Разлог искат неговите близки

Криминалнопроявеният Ангел Минков, с прякор „Жабата“ е убиецът, пронизал с нож 47- годишен разложанин, тази нощ, пише Struma.com. След часове издирване, той бе открит на място извън Разлог и е арестуван. Припомняме, че Ангел наръга смъртоносно 47- годишен опонент на маса, и рани тежко брата на жертвата. Убийството стана малко след полунощ. Ангел и двама братя от ромската махала в града разпивали заедно до късно.

Около 23.30 часа , възникнал скандал за старо прегрешение на един от братята по отношение на Ангел, и тримата мъже се сбили. Пред очите на свидетели, Ангел грабнал нож и го забил в шията на единия от братята Румен С., който издъхнал в болница.

Продължил да нанася удари и по другия брат Валентин. Когато двамата мъже се свлекли на земята, убиецът избягал и с часове полицията в целия район бе на крак в издирването му. Установи се, че бягството на Ангел Жабата е било подпомогнато от 2-ма негови приятели от Банско и село Баня, които също са арестувани

„Искаме доживотна присъда на убиеца“, това заявиха близки на убития Румен Сотиров от ромския квартал на Разлог, които тази сутрин осъмнаха пред болницата, където пък е настанен неговия брат Валентин.

В цялата ромска махала гъмжи от полиция, за да не се стига до допълнително напрежение между фамилиите на убития и убиеца, който беше арестуван на територията на ОД на МВР -Пазарджик в град Ракитово.

Тази нощ Ангел Минков, с прякор Жабата, наръга смъртоносно пред очите на свидетели, сред които и малки деца 47-годишния Румен и прободе неколкократно брат му Валентин, след престъплението убиец се укри за кратко./Struma.com

П.Колев

При скандал убиха мъж в Разлог
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here