ОФК Костинброд с драматична победа над Сливнишки герой в последният кръг за сезона

ОФК Костинброд надигра с 3:2 отбора на Сливнишки герой в Регионалното дерби на кръга. Костинбродчани достигнаха до трите точки с обрат от 0:2.
  
Попаденията за сливничани реализираха Василйе Миланович в 43-та минута и Йордан Попов в 50-та минута. За домакините точни бяха Мартин Вълчинов в 51-та, Георги Илиев в 73-та и Теодор Милошев в 78-та минута. Срещата бе изгледана от д-р Атанас Тенев – председател на Общински съвет- Костинброд.
При отлично време за футбол и пред няколко стотин фена, дошли да подкрепят тима в последното му домакинство за сезона, играчите на Костинброд им се отблагодариха със зрелищен обрат.
Домакините започнаха уверено срещата и бяха близо до откривате на резултата в 27-та минута, когато Теодор Милошев затрудни стража на гостите Янко Димитров с изстрел от дистанция.
В 39-та минута изстрел на футболист в оранжево срещна страничната греда на вратата пазена от Валентин Галев. Така се стигна до 43-та минута, когато след топовен изстрел от пряк свободен удар на Василйе Миланович, Героя излезе напред в резултата.
Второто полувреме започна кошмарно за домакините. След изритана топка, Борис Кръстев не се ориентира правилно и позволи на Йордан Попов да излезе очи в очи с Галев и да удвои резултата. Още в следващата атака костинбродчани намалиха резултата. Изстрел на Мартин Вълчинов срещна ръката на Людмил Атанасов и главният съдия отсъди наказателен удар. Зад топката застана Вълчинов, който прати стража на гостите в грешния ъгъл и върна ОФК в мача.

Костинбродчани продължиха настоятелно да търсят попадение и бяха близо в 62-та минута, но Янко Димитров отрази изстрел от дистанция на капитана Стефан Методиев. Костинбродчани стигнаха до изравняване на резултата, след като в 73-та минута, неразбирателство в защитата на гостите позволи на Георги Илиев с топовен изстрел да матира стража Димитров.
Драмата бе пълна до края на двубоя, след като 5 минути по-късно Теодор Милошев засече отлично центриране на Мартин Вълчинов и донесе трите точки за домакините за крайното 3:2.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here