Агитка изпрати към бала принцесата на баскетбола в Дупница Емилия Йорданова

Агитка с плакат изпрати на бал принцесата на баскетбола в Дупница Емилия Йорданова. Младата дама се весели вчера със съучениците си от Гимназия „Христо Ботев“, които разходиха ефектни тоалети в центъра на града.

Емилия е част от баскетболен клуб „Славия“, играе на поста център. Преди година поде инициатива за възраждането на баскетбола в Дупница. Сформира баскетболен клуб „Марек“ и в момента разкрива тънкостите на забивките за около 30 деца и юноши.  С плакат с надпис „Честито завършване, тренер“ и скандирания част от най- малките я приветстваха на абитуриентския й бал.

За тържествения ден Емилия беше избрала тоалет в нежно розово, ефектна рокля с голи рамене, а на главата й грееше корона. Тя вече си е поставила цел, насочила се е към НСА, където иска да учи за треньор. Мечтата й е да стане част от дамския национален отбор. Нейните идоли в спорта са легендарните сестри Гергана и Албена Брънзови. Еми стяга и още едно тържество, този път с нейните възпитаници. „Обещала съм им, че ще празнуваме заедно завършването ми. Ще се съберем в спортната зала на ОУ „Евлоги Георгиев“, където тренираме. Ще съчетая елементи от баскетбола с музика и танци.“, разказа плановете си за купона младият треньор.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here