С празнично шествие, награди и усмивки премина Деня на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност в Сандански

С празнично шествие, посветено на 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, започна празника в Сандански!

Кметът Атанас Стоянов награди заслужили учители и културни дейци! С благодарност за огромните усилия и обич, които раздават, за да изградят бъдещото поколение на България!

Продължавайте всеотдайно, с достойнство и последователност, да водите своите ученици във вълнуващия свят на знанието и културата!

В празника се включиха Общински духов оркестър „Емил Кирянов“, учениците от ПГ „Яне Сандански“, нашите рецитатори, водещата Иванка Иванова и децата от ДГ „Здравец“.

За високи постижения в сферата на образованието, науката и извънкласните дейности за учебната 2022-2023 г. бяха отличени учениците от всички училища в община Сандански!

А децата от детските градини „Дора Габе“, „Здравец“, „Пролет“, „Радост“ и „Първи юни“, както и на Танцов състав „Празник“, Балетна формация „Жасмин“ и Детски танцов състав „Звездица“, които взеха участие в празничната програма, го направиха по пъстър и усмихнат.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here