Мехмед Вакльов: 24 май е празник на духовността и просветата

Мехмед Вакльов /вдясно/ на среща в Белица със симпатизанти. Снимка : 4ВЛАСТ, Мариянка Вучова

За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

24 май е празник на духовността и просветата. Днес се прекланяме пред делото на Солунските братя, които в едни изключително трудни  времена са създали нещо светло и вечно – българската писменост. Техните ученици и последователи, целите поколения българи ревностно пазят непреходната мощ на словото, за да го предават чисто и неопетнено на тези след себе си!

Изказвам уважението си към представителите на образованието, науката, културата и изкуството, които отстояват постигнатото в миналото, но и градят бъдещето на идните поколения!

С преклонение се обръщам и към Вас, учители, за неуморимия Ви труд и търпение, което ежедневно полагате за да съпроводите нашите деца по пътя на знанието!

Скъпи абитуриенти, поздравявам Ви за успешното завършване на Вашето средно образование. Това е едно от най-незабравимите неща в живота. Сега е време да се сбогувате с училището и да опознаете един нов свят.

Имайте кураж да реализирате всичките си мечти, имайте късмет и вяра във всяко начинание!

Желая Ви здраве много нови успехи и удовлетворение от постигнатите цели и нови предизвикателства. Нека днешният ден Ви донесе усмивки, радост и нестихващи положителни емоции!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Мехмед Вакльов, лидер на ДПС – Благоевград
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. ДПС ще загуби в Якоруда, ако не се дистанцира от Карафеиз и Беди. Те са порочни и компрометирани. Те фалираха Якоруда, и превърнаха града в най бедната и безработна община…20 годишното им управление е пълен провал. Нямат авторитет и уважение в хор ските очи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here