Даниел Александров даде рецепта за моментално отслабване: Меню с риба и ориз

Зма.- кметът Крум Милев и депутатът Даниел Александров.

„Искате да отслабнете, но не сте фен на драстичните и безвкусни диети. Освен това идеята да прекарате цели часове във фитнес зала не ви мотивира толкова много, е, аз съм спортист и е трябвало да се боря с килограми. Бъдете сигурни, има и други ефективни начини за отслабване, като например съставяне на меню с риба и ориз. Открийте детайлите на тази нетипична диета веднага.“

Това заяви дупутатът от Дупница на ГЕРБ Даниел Александров на площада в града, докато се наслаждаваше на концерта на Миро и разговаряше с приятели. С килограмите се бори и зам.- кметът Крум Милев, той сподели, че гладуването по цели дни го довежда до вдигане на киселините, понеже той е страстен пушач. Даниел Александров сподели как оризът и рибата ще ви накарат да отслабнете:

„Важно е да си направите изследване, може да се окаже, че задържате вода при консумация на домати или нещо друго. Най- важното е да не спирате да се движите. Оризът е божествен за сваляне на килограми, зърнена култура, която губи много калории след готвене, не му слайгайте зехтин, само го сварете и после яжте.

Всъщност 100 грама варен ориз осигуряват 135 kcal, докато същото количество суровият ориз осигурява до 350 калорииТова е храна, богата на фибри. Следователно той играе съществена роля в чревния транзит, което е от съществено значение за загуба на тегло.

По отношение на рибите, има добродетели, потискащи апетита, което ви помага да умерите порциите, които консумирате през деня. Съдържащите се в него протеини действат върху мозъка, което изпраща сигнал, свързан със ситостта, към останалата част от тялото.

Кой ориз и коя риба да предпочитате, за да отслабнете ?

Кафявият ориз е най-добрият съюзник на вашата фигура. Можете също така да използвате червен ориз или дори ориз басмати, чиито гликемични индекси са значително по-ниски от тези на белия ориз.

Що се отнася до рибите, трябва да се внимава да ги изберете „постни“ като част от диетата. Препоръчваме хек (70 kcal/100 gr), сайда (85 калории), треска (90 kcal), риба тон (120 kcal), пъстърва (170 kcal), скумрия (180 калории) и сьомга (200 kcal). Препоръчително е да варирате варения ориз и риба и да избягвате продуктите, продавани в консервирана форма.

Ето и РЕЦЕПТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ:

Налейте 3 чаши вода и 2 чаши ориз в тенджера под налягане Cookéo и Thermomix. Оставете около 30 минути за готвене. Оризът се яде най-добре обикновен, в размер на 3 супени лъжици на хранене. Можете обаче да му се насладите под формата на палачинка, при условие че не я злоупотребявате. Оризовата салата, гарнирана с пресни зеленчуци също се прави лесно.

Рибата във фолио, във фурната или на планча ще придружава вашата порция ориз. Добавете тире зехтин, за да подправите вкусовете на вашето диетично меню.

Резултатите се наблюдават след 1 до 2 седмици. Трябва обаче да се отбележи, чебалансираното хранене е от съществено значение. Поради това яденето на почти изключително ориз и риба не се препоръчва в дългосрочен план.“

 
Вижте видеоканала ни:


3 COMMENTS

  1. Тези изречения явно никой не ги е чел, нямат нищо общо с българския език. Какво означава да добавя тире зехтин ?!!
    Абсолютни безсмислици!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here