Известен бандит подлуди полицията в Банско, ето кого арестуваха след нощна гонка

Полицията в Банско се видя в истинско приключение през нощта. Шофьор на лек автомобил вдигна дежурните екипи на крак малко след полунощ, след като не се подчинил на стоп палка, и с мръсна газ избягал в посока Добринище.

Няколко екипа се включили в преследването и в района на Добринище шофьорът беглец е задържан. Оказва се стар познайник на ченгетата от Банско, криминалнопроявеният и осъждан за най-различни престъпления Радослав Тодев, с прякор Малкия Гагън, съобщава Blitz.bg

Тестовете за алкохол и наркотици се оказали положителни. Уредите отчели над 2 промила алкохол и употреба на кокаин.

Изненадата била пълна след като се оказало, че в това състояние Малкия Гагън е шофирал и без свидетелство за правоуправление. Низ от престъпления, които вероятно ще му костват свободата. Той е закаран в следствия арест и ще бъде съден по бързата процедура.

За пореден път случаят доказва, че по пътищата в областта става все по-страшно. Шофьори в нетрезво състояние и дрогирани зад волана застрашават живота на останалите.

Ежедневно полицейският бюлетин съобщава за заловени водачи след употреба на наркотици и алкохол, но тенденцията е броят им да се увеличава, въпреки ежедневните арести.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here