Пак гласувахме нахалост! Къде е печата на просперитет, успех, изцеление, изобилие и здраве?

Историкът Иван Христов с подробности за запазен официален печат на дружество „Успех“
Божият печат има значение, а не дневния ред на измамни политици, корупцията не е само в България, макар, че тук се гласува само нахалост! Отиваме към безисходица, разруха, бедност и война. Нека да се изправим като народ и да кажем не на пропадането! Нека всеки да обяви ден на пост пълно въздържание от храна и негативни думи за мир в страната, опазване на въздуха на България, да няма външна намеса в живата на страната ни, да няма война на територията на страната ни и българсите мъже да не участват в мисии, да няма земетресения, народът ни да изцелее духовно и физически. Нека на 27 май да постим- 24 часа нищо да не ядем и да дойде неговата благодат в сързата ни, за домовете ни, за градовете ни! И нека да се Свети името на Отец, Син и Святия Дух! Да спре цялата тази лудост! Да бъдем успешни, Бог да постави печата на успех и съживление над всеки един от нас, българите! 
И изведе людете Си със сребро и злато; и нямаше ни един между племената им, който се спъваше по пътя.
Псалм 105:37
В Писанието можеш да видиш, че Божият план беше Израил да носи във всяко отношение печата на благополучие и успех. Също така сред тях нямаше епидемии и болести.
Точно така трябва да бъде и с Църквата. Тялото Христово, Новозаветната Църква, трябва да носи във всяко отношение печата на благополучие, успех, изобилие и здраве.
Това, което Бог каза за Израел, Той каза на толкова много места в Библията и за Църквата. Римляни 1:16 казва: „Защото не се срамувам от благовестието Христово; понеже е Божия сила за спасение…“ Скофийлдският превод на Библията съдържа следната бележка: думата „спасение“ включва изкупление, сигурност, закрила, изцеление и здраве. Благовестието на Исус Христос е следователно Божия сила за спасение, изцеление и здраве.
ИЗПОВЕД: Аз съм Божие дете. Член съм на Тялото Христово. Аз нося печата на просперитет, успех, изцеление, изобилие и здраве. Евангелието на Исус Христос е Божията сила за моето изкупление, сигурност, закрила, изцеление и здраве.
Из „Храната на вярата“ – Кенет Хегин
Може да бъде изображение с текстово съобщениеВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here