Четири отбора на общинския турнир по хандбал за момичета V- VII клас в община Костинброд

Вчера в двора на ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“ на мултифункционалното игрище се проведе Общински турнир по хандбал – за момичета от V до VII клас, част от училищните спортни игри през настоящата година в община Костинброд.
В спортното събитие взеха участие отбори от ОУ „Отец Паисий”- с.Петърч, Първо ОУ “Васил Левски“- гр. Костинброд , Второ ОУ “Васил Левски“- гр. Костинброд и СУ „Д-р Петър Берон“- гр. Костинброд. На турнира съдийстваха Теодора Николова и Анита Костадинова – съдии предоставени от Българска федерация по хандбал.
Отборите на четирите училища играха с много хъс и амбиция, ръководени от своите учители по физическо възпитание и спорт.
След три часова блестяща и оспорвана игра пред всички присъстващи на общинския турнир, беше отсъдено и крайното класиране по следния начин:
I – во място – СУ „Д-р Петър Берон”
II – ро място – I ОУ „Васил Левски“
III – то място – II ОУ „Васил Левски“
IV – то място – ОУ „Отец Паисий“
Учениците бяха наградени с медали и купи осигурени от община Костинброд и връчени от г-жа Ивета Иванова –Димитрова – ст. експерт „Демографска, семейна и младежка политика“ в община Костинброд заедно и с присъстващите съдии на турнира.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here