Ново служебно оръжие и лек автомобил връчи вчера зам.- министър Емил Ганчев на ОДМВР – Кюстендил

На кратка церемония в ОДМВР заместник-министърът на вътрешните работи Емил Ганчев връчи 15 нови пистолета „Валтер“ на служители от ОДМВР и Районните управления в областта. 

А на служителите от Полицейския участък в Сапарева баня бе предоставен и лек автомобил с висока проходимост.

В обръщението си към служителите зам.- министър Ганчев подчерта, че водещ приоритет на МВР е осигуряването на необходимото оборудване на служителите и поделенията, за да се гарантира тяхната сигурност и пожела здраве и професионални успехи. „Носете с чест и отговорност новото оръжие и както и досега вършете работата си с желание . Не забравяйте, че наш дълг е да пазим живота и здравето на хората“

Старши комисар Тодор Петров благодари за придобивките, благодари на колегите си за отговорното и професионално изпълнение на задълженията им, подчерта, че усилията дават резултати и заслужават подкрепа.

По-късно служителите на ПУ Сапарева баня посрещнаха заместни-министъра и директора на ОДМВР – ст.кимисар Тодор Петров връчи на началника на участъка Иван Димитров ключовете от лекия автомобил с висока проходимост с увереност, че ще ги улесни в работата им, а това ще се отрази и на резултатите.

Бъдете здрави, успешни и удовлетворени от работата в полза на хората, пожела той.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here