Мерцедес, набор на кмета Апостолов доведе автошествието на 150 коли, реликви в Симитли

Днес улица „Христо Ботев“ в Симитли се препълни с ретро автомобили. Десетки жители на града и общината разглеждаха с интерес автомобилите.

Всички почитатели на ретро автомобили и мотоциклети имах възможност да се снимат и любуват на красивите возила, някои от които бяха много атрактивни.

Над 150 автомобила и мотоциклети посетиха днес града ни и взеха участие в тазгодишния ретро парад. Участие в парада имаха и 12 сръбски коли от няколко клуба, едни от които са от Белград, Парачин, Враня, Врънечка баня и един екипаж от Загреб.

Малки и големи се радваха на красивите автомобили. Сред наблюдаващите бе и общинският съветник Иван Велев, който с интерес разглеждаше всеки детайл на автомобилните уникати.

Председателя на Общински съвет – Симитли връчи специална награда от кмета на община Симитли – Апостол Апостолов. Тя бе грабната от страхотен ретро автомобил, които е от Панагюрище.

 

Андрей Андреев председателят на Ретро клуб „Пирин“,  благодари за подкрепата, която получава всяка година от община Симитли и кметът Апостолов.

За безрезервната подкрепа Андреев връчи подарък за общинското ръководство.

Възможност да наблюдават автомобилите уникат имаха и народният представител Стефан Апостолов и зам.-кметът на община Симитли г-жа Евгения Георгиева.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here