Калин Гелев на храмов празник: Коронацията на Чарлз III е цената на едни избори у нас, правим ги на 6 м.! Дано прогледнем!

„Коалиция с БСП и ДПС няма да има. ГЕРБ предлагаме само личности за определен период от време, за да има редовно правителство. Дай Боже да се състваи редовно правителство от личности, да избегнем пропастта!“
Това потвърдиха депутатите Христо Терзийски и Радослава Чеканска от ГЕРБ на връх 8 май, на който православната църква почита Св. Йоан Богослов. Своя храмов празник отбелязва и сапаревобанското село Овчарци и двамата бяха гости на събитието. По традиция стотици жители и гости се събраха в местността Поляната, за да отбележат светлия празник.
След сутрешната служба, в двора на храма имаше тържествен водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от отец Ивайло. Празника и водосвета уважиха и кметът на Сапарева баня Калин Гелев, неговият заместник Славчо Коларски и зам.-председателят на ОбС Любомир Георгиев.
„Коронацията на крал Чарлз III струвала 50 млн. паунда или към 110 млн. лева и част от британците мърморели, въпреки че се прави за първи път от 70 години.
Ми това е малко повече от цената на едни избори у нас. Правим ги средно на 6 месеца. Кво му плащаш? Единствения изход е да прогледнем духовни, да се отървем от заблудите, да молим Господ за водителство, иначе ни ака пропаст, след пропаст. За това се моля!“ – каза кметът Калин Гелев.
За доброто настроение на жителите и гостите на Овчарци бе подготвена и богата програма, с участието на фолклорен ансамбъл “Горнополска песен” при НЧ “Пробуда – 1923”, както и певицата и гайдарка Владислава Христозова.
„Опитват се да ни пришият в коалиция, наричат я с различни имена, но това са просто лафове за вицове, хората ги приемат, а трябва да се отърсим от подигравката и подигравателите, може да е забавно, но е заблуда. Тези, които управляваха и с БСП, и с ИТН, са именно ПП/ДБ. ГЕРБ не е управлявал с тях! Водещите в медиите показват грешна и манипулирана информация, която отсега показва тактиката на опонентите ни за местните избори, приписвайки разни коалиции, предупреди и Борисов. ПП/ДБ бяха коалиционни партньори с Корнелия Нинова и Слави Трифонов. нормално ли е с 64 депутата да искаш да ти дадат абсолютна власт, не е арогантно и неосъществимо?“ – коментира Христо Терзийски.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here