16 абитуриенти в неравностойно положение гостуваха на кмета инж. Чимев, получиха финансова помощ от Община Дупница

16 момчета и момичета в неравностойно положение, на които им предстои абитуриентски бал тази година, бяха гости на кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев. Младежите от Г.“Христо Ботев“, СОУЧЕ „Св.Паисий Хилендарски“ и „Акад.С.П.Корольов“ получиха средства за посрещане на празника си.

Всяка година в навечерието на абитуриентските балове, по предложени имена от директорите на средните учебни заведения, Общината подпомага абитуриентите със затруднения. Инж.Чимев пожела късмет и успех в предстоящите изпити и всеки да сбъдне мечтата за желаната професия.

Инж.Чимев бе изненадан с благодарствено писмо от директорката на Гимназия „Христо Ботев“, в което се казва: Изказвам благодарност от свое име, от името на ръководството и учениците, на Вас и Община Дупница, че давате шанс на младите хора в неравностойно положение да изживеят по неповторим начин най-незабравимия ден в живота си – абитуриентски бал. Ние имаме обща мисия и тя е да осигурим равен достъп и равни възможности за успешното бъдеще на всяко дете“.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here