Радослава Чеканска: Надявам се да не вляза утре във врящ от скандали парламент, себе си губим! Бореца: Басейн за Дупница и пари за ВиК мрежата, това ще искам!

Ивайло Константинов: Много съм щастлив и благодарен на моите съграждани! Защото депутати стават хора, които заслужават това доверие!

Утре предстои да се състои първото заседание на народните представители, които избрахме на 2 април. То ще се състои в 10 часа. На него се очаква депутатите да изберат председател на парламента. Миналия път след изборите председателят бе избиран в течение на няколко дни.

„ПП и ДБ вече категорично заявиха, че проблема им не опира само до Бойко Борисов. Те са категорични, че няма да подкрепят ГЕРБ под никаква форма на управление. Това обрича парламента на невъзможността да се създаде стабилно мнозинство и правителство. народа няма да прости това горделиво поведение на сърдити деца, които се имат за пълни отличници, но не са нито отличници, нито загрижени за съдбата на хората, спрени са всички едропейски проекти, цените растат, пълен ужас е откакто се появиха на хоризонта, моля се хората повече никога да не се лъжат по нови лица и младежи, а да търсят умерените хора, хора които познават от махалата дори! В нашата листа имаше хора от всеки град, нека да се познаваме добре, да се гледаме в очите и да не се срамуваме от постъпките си, нека да не бягаме зад граница, нека да са завършили пред очите ни и да милеят за образованието в страната.“ – каза Даниел Данечев, областен лидер на ГЕРБ- Кюстендил

„Причината е, че и двете партии в предизборната борба се легитимираха като отрицание на другата. Едните бяха мошеници и измекяри, а другите корупционери.

Разбира се, сега им е трудно да си стиснат ръцете. За ПП и ДБ е по-трудно, тъй като Борисов успя до голяма степен да осъществи своята цел. Той наистина попречисти своя имидж. И сега демонстрира оперативност, диалогичност, малко като котарата Леополд „дайте да живеем заедно“. Докато при ПП и ДБ, които не загубиха изборите, но са втори, са поставени в малко смешната позиция на сърдитите деца, които не могат да приемат реалността“, коментират дупничани по кафенетата на града.

„А иначе ГЕРБ може да си прокара много лесно правителство в условията на падащ кворум. Просто, когато се гласува правителството, трябва част от депутатите изобщо да не са в залата и така ще си го гласуват, защото имат  най-много депутати плюс малко подкрепа отстрани“, категорични са наши читетели

„Ако имат чувство на самосъхранение политическите партии, трябва добре да си помислят дали в крайна сметка ядосаните избиратели няма да ги изгонят всички“, посочи Ивайло Константинов, лидер на ГЕРБ- Дупница.

 
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here