Пилоти със 150 американски ретро автомобили демонстрираха стил и поведение за пример на пътя в Дупница, обявиха: Без джигитски изпълнения!

Събитието събра над 150 американски возила. За жалост площад “Свобода” не успя да събере всички участници и се наложи някои да паркират извън зоната на събитието или по прилежащите алеите на площада. Стилни мъже с красиви автомобили пристигнаха в 11:00ч. от София на пл.“Свобода“ в гр.Дупница, където зафориха импровизирано парти с озвучаване и BBQ кетъринг.
 „Все едно съм в друг град, толкова е красиво, оживонео, вдъхновено, невероятно!“ – коментираха дупничани, накацали по заведенията на площада.
„Страхотно събитие, дано мероприятията на площада продължават до следващата зима.“ – пожела общинският съветник Георги Георгиев, който беше в компанията на главния механик на ВиК Борис Борисов и др.
На площада в Дупница беше отслужен тържествен водосвет за здраве и безавариен сезон от ставрофорен иконом, отец Георги Паликарски, архиерейски наместник на Дупнишка духовна околия. В 13:30ч. органицаторите обявиха край на парада и площада отново утихна.
 „Прекрастана колона от автомобили се дмижи по строги правила по магистралата
– движение с до 140км./час на магистралата;
– забранено изпреварването на водача, както и в самата колона;
– пропускане на движещи се с по-висока скорост МПС, които не са част от колоната.
Целта е, както винаги да демонстрираме толерантност и поведение за пример на пътя, а не да уронваме добрия имидж на нашата общност с джигитски изпълнения.
Всеки позволил си да погази правилата ще бъде лишен от правото да участва в бъдещите наши събития.Бъдете отговорни на пътя и шофирайте разумно!“ – коментираха най- старите участвици.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here