Борецът Даниел Александров става депутат на мястото на проф. Балтов! Обяви: Ще оправдая доверието! Ив. Константинов е моят идол!

Даниел Александров и Ивайло Константинов
Даниел Александров: Силният отбор на ГЕРБ се изправя срещу фалшивите новини, срещу фалша в политиката и липсата на държавническо мислене и поведение. Имаме силен и безспорен лидер, имаме експертиза във всички сектори и имаме отговорност към бъдещето на страната ни. Този уикенд младежите на ГЕРБ проведоха среща под надслов „Фалшивите новини – атентат срещу истината“. Домакин на събитието беше гр. Враца, а наш специален гост г-н Бойко Борисов.

Очаква се, професор Александър Балтов да се откаже от депутското си място в 23 МИР в столицата, за да влезе следващия Даниел Александров от Дупница, който бе №5 в столичната листа и №2 в кюстендилската.

Така се сбъдват думите на общинския лидер на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов. „Трима от листата на ГЕРБ- Кюстендил стават депутати“, обяви на закраването на кампанията на ГЕРБ-СДС Ивайло Константинов в петък и уточни, че Александров е на ход в столицата. Освен водачът на листата Христо Терзийски, в новия парламент влиза и Радослава Чеканска от Дупница, която беше №4, а от 23 МИР в столицата депутати стават Румен Христов, Александър Ненков, Николай Алгафари, Александър Иванов, Асен Балтов (ГЕРБ), който всеки момент се очаква да подаде молба за излизане от парламента.
Междувременно Даниел Александров се изказа като депут с благодарност с градация, преди обявяване на официалните резултати от ЦИК:
„Да благодаря за вашата подкрепа не е достатъчно. Да заслужа вашето доверие е огромна чест, която аз трябва да оправдая с действията си оттук нататък. И съм твърдо решен да го направя – за Вас и за България, която заслужава сигурна среда, добро образование, надеждно здравеопазване, развита икономика, независима съдебна власт и стабилност.
Благодаря ви за активността, за това, че отидохте до избирателните секции в страната и в чужбина. Благодаря ви, че с вашите гласове коалиция ГЕРБ-СДС е първа политическа сила в България.“
Александров написа на стената на Ивайло Константинов по повод рождения ден на лидера: „Ти си моят идол, пример във живота! „- и представя като момче от детска приказка:
„Аз съм Даниел, Дани Скейтъра (ученическо хоби, да не се чудиш) или Дани Бореца (това е защото съм състезател и треньор по класическа борба). Аз съм кандидат за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС в 23 МИР София и в 10 МИР Кюстендил.“
Може да бъде изображение с 1 човек, изправен, костюм, на открито и дърво

Ивайло Константинов: С трима депутати сме!

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here