Братът на намерения мъртъв в Перник Емил Боев трогателно: Остава ми сега единствено да го обичам, и да се моля че е с мен постоянно

Братът на открития мъртъв в езеро в Перник Емил Боев – Мартин, се сбогува с него емоционално чрез пост в социалната мрежа Facebook.

„Пиша с доста натежало сърце и изморен ум, защото се чувствам задължен към Емил и към всички, които дадоха толкова много по това да го намерим. Нямах силите за медии, нямам и все още не знам дали ще имам честно казано, затова просто споделям тук. Емил бе намерен преди два дни, привечер в езеро. По стечение на незнайни за мен обстоятелства, с баща ми и майка ми разбрахме в късната вечер. Тръгнахме с баща ми и с огромна молба към всички замесени органи искахме да се уверим сами дали това наистина е той – бяхме допуснати. Видяхме го и се уверихме“, написа той.

Той допълни, че е човек, който винаги оценява това, което има, а не се унищожава от това, което му липсва.

„Не се възползвах както трябваше и както сега непрестанно ми се иска от това, но въпреки всичко споделихме толкова ценни мигове, като това с татко и него да посетим с кану едно много малко заливче в Гърция, да ходим на пикници заедно, помня как го взех в ръце да поскачаме заедно на концерт на Металика, беше супер малък и не виждаше какво става на сцената, с някъв дюнер в ръката дето целия се посипа по мен“, допълни Мартин Боев.

И продължи емоционалния си разказ. Двамата споделяли страстта си да ремонтират и да създават различни неща с ръцете си. Тримата споделяли един с друг творения, планове, умения и инструменти.

„Остава ми сега единствено да го обичам, и да се моля че е с мен постоянно, да се моля и надявам че не се е мъчил в момента си на преминаване. Никога повече не бих искал да се чувства където и да е че е сам в тъмното, защото няма да е“, написа той за Емил.

„Благодаря ти че си ми брат Емиле, завинаги ще сме, ще трябва да се почакаме още малко да се видим, но ще се видим пак, обещавам ти“, завърши Мартин Боев.

Припомняме, че тялото на Емил Боев изплува от езерото в пернишкия квартал „Бела вода“ в четвъртък вечерта – 62 дни след изчезването на младежа по време на фестивала „Сурва“ в Перник.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here