Ивайло Константинов: С трима депутати сме!

„След изборите в неделя област Кюстендил ще има трима народни представители в следващия парламент. От нашата листа ще имаме трима депутати, третият е на избираемо място и в листа в столицата, това е гордостта на спорта, Даниел Александров! С не по- малки шансове са Радослава Чеканска и Михаела Крумова! ГЕРБ е с минимум 700 000 гласа, променкаджиите- максимум 600 х. Винаги познавам резултата, въпреки че този път се чудя, кой нормален човек ще гласува за ПП. Но, парата света владее, който я няма мъчно живее. Щом стигнахме до там, синчетата на тия, които утрепаха дядо ми, да се наричат демократи.., , втасахме я! Но въпреки медиите и манипулациите, българите сме силно племе и винаги оцеляваме. На 3-ти април България ще бъде по- стабилна! “

Така общинският ръководител на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов обобщи прогнозните резултати на площад „Свобода“ №1 в Дупница сред съгражданите си.

Коалиция ГЕРБ – СДС закри тази вечер официално предизборната си кампания в град Дупница и благодари на своите симпатизанти за силната и безрезервна подкрепа. Кметът на Дупница инж. Методи Чимев изрази своята вяра в демокрацията и в правото на всеки да избира. „Лошото е, когато има несъответствие между желание, възможност и експертност. Изредиха са много мераклии, но само едни могат да управляват. Пети по ред избори, изредиха се много мераклии! Глас народен, глас Божи! Лошото е, когата победиш и не знаеш какво да правиш и не си вярващ. Това е все едно да си купиш една мека краставица от пазара и да се надяваш, че вкъщи ще стане твърда! Хайде стига опити! Стига политика! На 2 април №2! Победа!“ “, заяви той.

Специален гост на събитието беше Михаил Панчев, един от учредителите на СДС. „Намираме се на площад “Свобода”. Кръстници на този площад сме ние. Бяхме силни и променихте държавата. Сега с ГЕРБ сме още по-силни и ще си вземем държавата“, каза той.

Пред стотиците дупничани, дошли на символичното закриване, кандидатите за народни представители и водачът Христо Терзийски призоваха отново за подкрепа на 2 април с номер 2 в бюлетината.

Осмият в листата Иван Каназирски от Бобошево изрази надежда, че тази календарна година няма да има повече парламентарни избори. Той благодари за подкрепата на избирателите и изрази убеденост, че тази неделя може да разчита отново на техния правилен избор с номер 2.

Любомир Георгиев от Сапарева баня заяви, че е е горд като представител на най-бързо развиваща се община в България и смята, че коалиция ГЕРБ-СДС е единственият правилен избор за стабилността на страната ни.

„Надявам се заедно да спрем спиралата на непрекъснатите избори“, каза Десислава Александрова от Бобов дол и напомни, че само номер 2 в бюлетината ще ни върне на евроатлантическия път, от който не бива да се отклоняваме.

Ели Лукарска от община Кочериново е дама със сериозна професия и сериозно отношение към живота и случващото се в страната. „Политиката не е училище, където да се правят експерименти със съдбите на хората. Промяната погази Конституцията. Време е за стабилно управление“, заяви тя.

Представителят на община Дупница Радослава Чеканска изрази своето огорчение, че вместо да говорим за развитието на България и региона, ние отново говорим за антикризисни мерки. „Все повече колебаещи се хора има, които нямат желание да отидат до урните. Ако това е била целта на Престъпните Парашутисти – да направят обществото ни обезверено и обидено, може би, са постигнали успех. Нека всички прекратим експеримента, който правят с нас. Да изберем стабилна България“, категорична беше Чеканска, а кметът инж. Методи Чимев сърцато я прегърна с пожелание да стане депутат „от столицата на демокрацията – Дупница“.

Михаела Крумова от Кюстендил насочи вниманието към политическата, икономическата и социалната криза, в която България се намира от две години. „Призовавам ви да убедите хората около вас, че е важно да упражнят правото си на глас. Липсата на редовно правителство е кражба от бъдещето на нашите деца. За стабилността, за европейското ни развитие и за нашите деца – гласувайте с номер 2“, призова Крумова.

Даниел Александров е убеден в победата на коалиция ГЕРБ – СДС. Като кандидат за народен представител от две листи – в област Кюстендил и в София-град, той обиколи цяла България с лидера Бойко Борисов. „Хората знаят, че ГЕРБ – СДС може да се справи с всички кризи“, каза той. По негови наблюдения младите хора не се интересуват от политика, странят от управлението на държавата. „Но бъдещето е в нашите ръце“, обърна се Дани Александров към тези, които се колебаят дали да гласуват.

Водачът на листата и екс министър на МВР Христо Терзийски благодари на хората от цялата област, които категорично застават зад ГЕРБ – СДС. „На тези избори в област Кюстендил ГЕРБ – СДС ще има първи резултат в страната“, каза той. Терзийски бе категоричен, че през последните две години “новите месии“, новите политически субекти, са излъгали доверието на хората. “Сега е време да си върнем стабилността”, заяви той.

Областният координатор на политическата сила Даниел Данчев закри кампанията в област Кюстендил с ясен призив за активен вот с номер 2 в бюлетината: „ГЕРБ винаги е била партия, която съзидава и строи, хората продължават да ни гласуват доверие и сме с по-висок резултат, отколкото събраните 7 партии и 77 организации. Това е показателно за силата ни и ГЕРБ трябва да управлява. Най-добрите експерти са при нас. Не виждам там нито 1 добър експерт. Трябва ни подкрепата на хората, за да можем да направим правителство от позиция на първите. Имаме 3 варианта и при добър резултат на 3 април ще ви ги кажа;

Какво стана със санирането?! Защо най-добрата социална програма спря? Там работеха само малки строителни фирми, хиляди работници и произвеждащи заводи. За 2 години колко блока санираха в Дупница, в Кюстендил – нула. Път ли ви направиха? 2 години АМ „Тракия“ не е подновявана маркировката, на счупените мантинели слагат червени лентички. Умишлено не я поддържаха, а минават десетки тирове всеки ден. Прекратиха договорите, с които ние работихме, и като висша степен на корупция разплатиха с половин милиард повече по същите тези договори! Ето това е корупция! Толкова са изобличаващи и видни фактите!“
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Вижте видеоканала ни:


7 COMMENTS

  1. Стабилна бедност и грабежите на ГЕРБ да продължат това искат тия дето набутват борчета в политиката

  2. „Стотици граждани“-ай стига с „пунта-мара“ на преувеличението Ви. Има 50-тина човека, като агитка, явно общински служители или на заплата на общински фирми…А една част от тези хора в момента са разследвани или ще бъдат разследвани от „ЕС Прокурор Лаура Кьовеши“ и дори предполагаемите им депутатски имунитети, няма да ги спасят.

  3. Ивка , а знаеш ли че един от тия тримата не може да си напише името правилно.Става въпрос за това момчето дето е от борците..а ти за депутат ми го налагаш.СРАМ…
    а оная госпожа Чеканска за нея другаря Емил Гущеров в офиса на ГЕРБ ни разказа колко я бива орално…. Другаря Гущеров обясни и че кюстендиската слива Михаела била много дашна…. цитирам Емил Гущеров….. ГЕРБ станахме голем позор…. разкарайте ги тия вече!!

  4. Полицайчето тъпо от Кюстендил, тъпото борче и тая дето я бива с устата – невероятни депутати иска рейсаджията да има Дупница!

  5. Стига сте ми слагали такива тапунгери !!! Тея общият тест за интелигентност им е 120

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here