ГЕРБ- Дупница от площад „Свобода“: Народът има инстинкт, вече знае, че трябва да се прощава и да се измъкнем заедно! Победа! /видео/

Специален гост на събитието беше Михаил Панчев, един от учредителите на СДС. „Намираме се на площад “Свобода”. Кръстници на този площад сме ние. Бяхме силни и променихте държавата. Сега с ГЕРБ сме още по-силни и ще си вземем държавата“, каза той.

„Надявам се, че сме в прекрасна форма и европейските ценности са на дневен ред в България благодарение на нас. Убеден съм, че народът има инстинкт и вече знае, че трябва да се прощава, да се обединяваме и да помислим как да се измъкнем заедно, много добре го каза Бойко Борисов, съгласен съм. Трябва да се правят компромиси и да се зачита вотът на всички граждани, който стои зад всяка една партия. Това може да даде шанс България да се стабилизира след 2-ри април! Пети по ред избори, изредиха се много мераклии! Глас народен, глас Божи! Лошото е, когата победиш и не знаеш какво да правиш и не си вярващ. Това е все едно да си купиш една мека краставица от пазара и да се надяваш, че вкъщи ще стане твърда! Хайде стига опити! Стига политика! На 2 април №2! Победа!“ – коментира кметът инж. Методи Чимев със съгражданите си минути преди закриването на предизборната кампания:

 

„След изборите в неделя област Кюстендил ще има трима народни представители в следващия парламент. От нашата листа ще имаме трима депутати, третият е на избираемо място и в листа в столицата, това е гордостта на спорта, Даниел Александров! С не по- малки шансове са Радослава Чеканска и Михаела Крумова! ГЕРБ е с минимум 700 000 гласа, променкаджиите- максимум 600 х. Винаги познавам резултата, въпреки че този път се чудя, кой нормален човек ще гласува за ПП. Но, парата света владее, който я няма мъчно живее. Щом стигнахме до там, синчетата на тия, които утрепаха дядо ми, да се наричат демократи.., , втасахме я! Но въпреки медиите и манипулациите, българите сме силно племе и винаги оцеляваме. На 3-ти април България ще бъде по- стабилна! “

 

 

Така общинският ръководител на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов обобщи прогнозните резултати на площад „Свобода“ №1 в Дупница сред съгражданите си.

Коалиция ГЕРБ – СДС закри тази вечер официално предизборната си кампания в град Дупница и благодари на своите симпатизанти за силната и безрезервна подкрепа. Кметът на Дупница инж. Методи Чимев изрази своята вяра в демокрацията и в правото на всеки да избира. „Лошото е, когато има несъответствие между желание, възможност и експертност. Изредиха са много мераклии, но само едни могат да управляватПети по ред избори, изредиха се много мераклии! Глас народен, глас Божи! Лошото е, когата победиш и не знаеш какво да правиш и не си вярващ. Това е все едно да си купиш една мека краставица от пазара и да се надяваш, че вкъщи ще стане твърда! Хайде стига опити! Стига политика! На 2 април №2! Победа!“ “, заяви той.

 

 

Пред стотиците дупничани, дошли на символичното закриване, кандидатите за народни представители и водачът Христо Терзийски призоваха отново за подкрепа на 2 април с номер 2 в бюлетината.

 

 

Осмият в листата Иван Каназирски от Бобошево изрази надежда, че тази календарна година няма да има повече парламентарни избори. Той благодари за подкрепата на избирателите и изрази убеденост, че тази неделя може да разчита отново на техния правилен избор с номер 2.

 

 

Любомир Георгиев от Сапарева баня заяви, че е е горд като представител на най-бързо развиваща се община в България и смята, че коалиция ГЕРБ-СДС е единственият правилен избор за стабилността на страната ни.

 

 

„Надявам се заедно да спрем спиралата на непрекъснатите избори“, каза Десислава Александрова от Бобов дол и напомни, че само номер 2 в бюлетината ще ни върне на евроатлантическия път, от който не бива да се отклоняваме.

 

Ели Лукарска от община Кочериново е дама със сериозна професия и сериозно отношение към живота и случващото се в страната. „Политиката не е училище, където да се правят експерименти със съдбите на хората. Промяната погази Конституцията. Време е за стабилно управление“, заяви тя.

Представителят на община Дупница Радослава Чеканска изрази своето огорчение, че вместо да говорим за развитието на България и региона, ние отново говорим за антикризисни мерки. „Все повече колебаещи се хора има, които нямат желание да отидат до урните. Ако това е била целта на Престъпните Парашутисти – да направят обществото ни обезверено и обидено, може би, са постигнали успех. Нека всички прекратим експеримента, който правят с нас. Да изберем стабилна България“, категорична беше Чеканска, а кметът инж. методи Чимев сърцато я прегърна и разцелува с пожелание да стане депутат „от столицата на демокрацията – Дупница“.

Михаела Крумова от Кюстендил насочи вниманието към политическата, икономическата и социалната криза, в която България се намира от две години. „Призовавам ви да убедите хората около вас, че е важно да упражнят правото си на глас. Липсата на редовно правителство е кражба от бъдещето на нашите деца. За стабилността, за европейското ни развитие и за нашите деца – гласувайте с номер 2“, призова Крумова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 
Вижте видеоканала ни:


7 COMMENTS

  1. по-смешна вечеринка от ГЕРБ не бех виждал , събрали се 25 клакьори и едвам чекат да свършат да си ходат…. , СМЕХ! тия явно са прикючили курса!!

  2. Ние за да опитаме взехме вече една мека и увиснала дърта краставица от Бараково за кмет в Дупница, така че сме наясно какво предлагат ГЕРБ. Агитирайте циганите от Гиздова махала те ще ви подкрепят винаги срещу съответно заплащане.

  3. Събрали общински служители и семействата им и си говорят помежду си колко са велики , смешници!

  4. никаква прошка за унищожителите на Дупница от герб лъжци и бандити срещу вас само битка и война ако е нужно и с оръжие до отстраняването ви от всякаква власт и унищожаване на бандотиската партия герб ако искате прошка я търсете на оня свят тука ще бъдете гонни до дупка за делата си

  5. Дупнишката “ Джамия“ който е паметник на културата ще стане магазин АДЕЛА на фамилия Златарски след изборите.

  6. Дупнишката “ Джамия“ който е паметник на културата ще стане магазин АДЕЛА на фамилия Златарски след изборите.ДПС няма място в Дупница и Кюстендилска област.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here