Изненадаха посред нощите Ганчеви с новина за ЦСКА!

Собствениците на ЦСКА от фамилия Ганчеви са получили интересно обаждане, свързано с техен футболист.

Швейцарски клуб е подновил интереса си към Иван Турицов. Според достоверни източници на БЛИЦ Лугано ще се опита да привлече десния халф-бек след отварянето на летния трансферен прозорец.
Швейцарците хвърлиха око на Турицов преди година и половина. Тогавa информира за изпратената оферта, която беше отхвърлена, без да уточни името на отбора.

Ето че сега интересът към българския национал е възобновен.
„Става въпрос за Лугано. Преди няколко дни са пратили съобщение късно вечерта на Данаил Ганчев. На другия ден са имали разговори с него и с баща му. Лугано ще прати свои хора, за да гледат Турицов в няколко мача до края на сезона. Най-вероятно в най-напечените двубои“.

Лугано има само един десен бек в момента. Това е еквадорецът Джон Еспиноса. На същия пост действа и германецът Лукас Май, който по принцип е централен защитник. Немецът обаче е скъсал сухожилие и му предстои операция, която може да го извади от игра чак до края на календарната година.

„Лугано ще се опита да вземе Турицов през лятото.  Със сигурност ще има по-добра оферта от предишната. Ганчеви обаче трудно ще пуснат някой играч, ако ЦСКА стане шампион. Това ще се случи само при изключително силно предложение“, уточниха още информатори на БЛИЦ.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here