Д-р Елка Лукарска: Сапаревобанци, кметът К. Гелев заслужава да го изберете отново! Подкрепете и Любомир Георгиев с бюлетина №2!

Любомир Георгиев със съпругата си Елена и по- голямата си дъщеричка.

„Поздравления сапаревобанци, за това, че курортът се развива скоростно и общината, в която живеете, е красива и изключително добре уредена. Адмирации за вашия кмет Калин Гелев – за неговата работа и амбициозност. Заслужава да го изберете отново наесен! Адмирации и за настоящия заместник председател на Общинския съвет, който е с преференция №7 в листата на ГЕРБ- СДС, Любомир Георгиев! Подкрепете ги! Те заслужават вашето доверие!

Това каза д-р Елка Лукарска, стоматолог и общински съветник от Кочериново, която също е кандидат за народен представител и обърна внимание, че вотът сега, на 2 април, е съдбовен и не бива да го проспиваме. “Не сме сред вас да ви поучаваме – имате достатъчно информация и знаете кое е правилно”, каза Лукарска.

Любомир Георгиев, Калин Гелев, деси Александрова от бобов дол, Радослава Чеканска
Любомир Георгиев

Бизнесменът Любомир Георгиев, който е кандидатът на ГЕРБ – СДС от община Сапарева баня, с подчертаната си сдържаност благодари на всички в залата, сред които бяха двете му красиви дъщери Валерия и Ивана, съпругата му Елена с над 200 сапаревобанци.

„Никога не съм се ръководил от социологията, но от друго – да, а именно това, че се събраха 7 партии и 77 организации, за да бият един. Това значи, че и те знаят, че са по-слаби. Това е житейски опит. Само преди 2 години тези се имаха за месии, които ще спасят България, а реално я затикаха на дъното! Обикалят с парчета асфалт из телевизиите – това е театър, за да насаждат негативна обществена нагласа! Не се поддавайте! Те не отделиха и една стотинка за поддръжка на пътната мрежа и за инфраструктурни проекти.” Любомир Георгиев обясни, че без инфраструктура няма инвестиции, няма бизнес, няма развитие, няма работа за хората. “Знаем какво да направим и го можем!”, коментира той и призова за подкрепа на 2 април с номер 2.

Представям ви един отбор от личности – с опит и реализация, които не се срамуват да застанат открито пред вас, защото са честни, трудолюбиви, професионалисти в работата си и преди всичко истински хора. Така кметът на Сапарева баня Калин Гелев представи пред своите съграждани кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ- СДС. Местният кандидат Любомир Георгиев, областният координатор Даниел Данчев, кандидатите Михаела Крумова, Радослава Чеканска, Елка Лукарска, Десислава Александрова и Иван Каназирски се срещнаха със стотици сапаревобанци по време на заключително събитие на коалицията.

“Ако си дошъл да изчегърташ някого, значи нямаш сили да управляваш и не знаеш какво да правиш с властта”, заяви кметът Калин Гелев. “Аз изпитах на гърба си какво означава министър-председател, министри в кабинета „Петков- Василев“ да не те приемат и да не ги интересува, че единственият на Балканите гейзер е извън строя, че хотелите остават без вода, само аз знам как съм издържал и как съм се борил! Да не дава Господ такива безхаберни хора, както сам президентът Румен Радев ги нарече „шарлатани“, да се връщат на власт!”, каза Гелев.

Михаела Крумова се обърна към сапаревобанци: “Нека изберем пътя на развитието – отговорно и с оптимизъм! Шансът на страната ни да си върне стабилността е управленската програма на коалиция ГЕРБ – СДС. Тя залага единствено на опита, експертизата и прекия диалог с хората. Без излишни гръмки обещания!” Крумова отбеляза, че кметът на Сапарева баня Калин Гелев е един от отличниците в областта и страната – работи неуморно, докарва средства в общината и не се спира пред трудности.

Радослава Чеканска обясни: “Аз съм човек, който е тясно свързан с образованието и то винаги ще бъде моят приоритет. Жалко е да се събираме през 3-4 месеца и вместо за програми и приоритети да си говорим за антикризисни мерки. Ако целта на престъпните парашутисти е да обезверят народа ни и да го докарат до това състояние, то са на път да го постигнат. Рекордно ниска избирателна активност, рекордна инфлация, продънен бюджет и празна потребителска кошница – това постигнаха. Да спрем разните момчета с канадски паспорти, на които не им пука за България!”

Кандидатът за народен представител Десислава Александрова обърна внимание, че освен инфлация, хаос, нестабилност за последните две години нищо друго няма. “Това ни предложиха тези, които чегъртаха, които щяха да махат корупцията и да въдворяват ред по техни думи. Къде са им инвеститорите? Къде са електромобилите? Къде са евтините дърва? Къде са мостовете над Дунав и самолетите до Скопие? Къде са новите пътища и инфраструктурни проекти? Няма ги! С тези хора и нищо от това няма да има”, подчерта Деси Александрова.

Иван Каназирски се обърна с думите: “Това, което виждам като бивш служител на МВР е, че държавата не функционира. Няма да се спирам по сектори – вие ги знаете, четете, гледате и слушате какво се случва.
Знаете какво беше преди две години – сравнението всеки един от вас си го е направил.”

Каназирски допълни, че е имал честта да работя с един изключителен професионалист – Христо Терзийски, който е бил министър на МВР, а сега водач на листата на коалицията.
“Само преди две години имаше стабилност, предвидимост и спокойствие. Днес нивото на сигурност в страната е критично намалено. В момента тези бомбени заплахи в училищата не са случайни, те са следствие на действия от преди това. Сигурността е основата на държавността, а след като има пропуски в нея, то няма как и другото да върви. Време е да върнем държавата си към нормалното функционирате. Време е да върнем доверието на гражданите в държавата.”

„Залите ни са пълни и затова се събраха срещу нас 7 партии и пак не са сигурни, че ще ни победят. Магнитски го говориха медиите 1 година, но докладът на Държавния департамент на САЩ, който ги изобличи в беззаконие, го потопиха. Да, там пише, че медиите са зависими и корпоративни. Днес гледахме Христо Иванов и Асен Василев в медиите на Прокопиев! Съгласието, което наблюдавахме днес от интервютата в тези медии, е че независимо от резултатите на изборите, ние трябва да ги подкрепим. Защото те са богоизбраните хора на олигархията, на финансираните от Нексо в нарушения на законите. Да не бъде!“ – заключи Даниел Данчев, областен лидер на ГЕРБ – Кюстендил.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here