Петър Паунов: Пристигна част от техниката по отчисленията гласувани от ОбС- Кюстендил

„Най-респектираща е цената на булдозера – 498 000 лв. без ДДС, но ще ни върши изключителна работа и на сметището, и на общинските пътища. Това е техниката, която идва предсрочно, знаете поръчката е между 8 и 18 месеца. Продължават доставките на техника, с която се надявам да се справяме и с незаконните сметища“, каза още кмета

Пристигнаха два нови самосвала за над 12 тона от средствата, които са по отчисленията за които гласува ОбС- Кюстендил и държавата ги преведе. Това информира по време на сесията кмета Петър Паунов.

Пристигнали са 2 броя мултифункционален багер – товарач и 2 броя самосвал, 3-осен със задно разтоварване за извозване на зелен и смесен отпадък. Многофункционален колесен багер товарач – 2 броя, челен товарач с възможност за претоварване на зелен и смесен отпадък – 1 брой, дробилка за зелени отпадъци – 1 брой.

„Най-респектираща е цената на булдозера – 498 000 лв. без ДДС, но ще ни върши изключителна работа и на сметището, и на общинските пътища. Това е техниката, която идва предсрочно, знаете поръчката е между 8 и 18 месеца. Продължават доставките на техника, с която се надявам да се справяме и с незаконните сметища“, каза Паунов.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here