К. Костадинов: Иван Иванов от КЕВР и Н. Табаков закопават ВиК – Дупница, ето подписа на Иванов! Чимев: Удрят ни със запор на сметките и отказ да приемат бизнесплан! Пл. Соколов: Отиваме на бунт под прозорците на КЕВР!/Видео/

Шефът на КЕВР и кандидатът за депутат Николай Табаков, негов съпартийник и канидат за депутат Николай Табаков от Дупница са главни виновници за фалита на ВиК. Това стана ясно от документи изнесени на сесия в Дупница. Вижте цялото видео!
Вижте видеоканала ни:


3 COMMENTS

  1. Тоя Табаков до вчера на стоп ходеше до София нямаше 2 лева.Какви са тия депутати един пирон не е забил ,,добър ден не може да каже,, него си не е оправил той тръгнал държавата да оправя.Ебаси бездарника.

  2. Кметът М.Чимев внесе докладна и Костадинов заедно със съветниците мнозинство от ГЕРБ, СДС, ЛИДЕР, Глас народен и т.н. ГЛАСУВАХА и ПРИЕХА ВиК Дупница да ОТИДЕ към Кюстендилска вода! Сега викат дръжте крадеца, друг бил закопал ВиК Дупница! Ами кой управляваше ВиК Дупница и го доведе до фалит отново кадри на ГЕРБ Илия Илиев и следващата сламена кукла от Благоевград дето домъкнаха да виси там като прани гащи!

  3. Сегашното положение във ВиК Дупница се дължи на ГЕРБ и съдружници,недалновидни решения на предишния Общински съвет и „прекрасните“ назначения за управители на въпросното дружество. След като въпроса според вас е политически понесете си политическите последствия. Лошо управление, а очаквате положителни резултати. Както каза Вергил Кацов в интервю от вчера парите от нашите данъци вместо за градоустройство се използват за дотиране на ВиК-Дупница, с което съм абсолютно съгласен. И едно пояснение ВиК дружествата са експлоатационни по смисъла на закона за ВиК услугите, а не строителни.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here